Zabava

Čas je za Klapo Rišpet! Ne zamudite jih v Križankah!

Uredništvo
29. 5. 2019, 15.30
Posodobljeno: 29. 5. 2019, 15.33
Deli članek:

Nezadržno se bliža z romantiko nabit koncert, ki ga ne smete zamuditi. Kdo bo nastopil? Nihče drug kot Klapa Rišpet!

Mediaspeed
Klapa Rišpet bo nastopila v Križankah.

Do koncerta je le še en teden. Klapa Rišpet bo nastopila 6. junija ob 21. uri v ljubljanskih Križankah. Kot gostje bodo nastopili Grupa Vigor in izjemni Joško Čagalj - Jole

Sedem let uspešnic

Klapa Rišpet je ena najmlajših hrvaških klap, saj je bila ustanovljena šele leta 2011.  Osnoval jo je splitski skladatelj Pero Kozomara, kateri je javnosti poznan po veliko uspešnicah, med drugim: “Ne more mi bit”, “Bura”,“Zora bila”, “Još ne mogu pristat volit”... in mnoge druge. V svojih sedmih letih delovanja ima Klapa Rišpet na seznamu že šestindvajset pesmi in devetnajst videospotov.

Eventim
Koncert bo v Križankah 6. junija.

V nekaj letih je Klapa Rišpet s svojimi avtorskimi skladbami in z odličnimi priredbami starih, dalmatinskih uspešnic uspela pridobiti številne oboževalce.

Tako so leta 2013 zmagali na Splitskem festivalu s pesmijo “Caca”, prav tako pa je istega leta izšel njihov prvi album “Kad je pošla ca” s številnimi hiti. Na Youtubu je pesem “Prsti zapleteni”, ki jo prepevajo z dalmatinsko pevko Jeleno Rozgo, zbrala več kot osem milijonov ogledov, prav tako pa imajo po več milijonov ogledov tudi druge uspešnice.

Zato ni presenetljivo, da je Klapa za naj klapski hit 2018 prejela nagrado Cesarica za pesem “Šta mi ljube očeš kazat”, ki ima na Youtubu prek pet milijonov ogledov.

Radio Aktual
Klapa Rišpet je že večkrat obiskala Radio Aktual.