Koncert in premiera

Priljubljena skupina pripravila novo presnečenje

N.S.
29. 5. 2019, 21.00
Deli članek:

Ena najbolj produktivnih slovenskih glasbenih skupin zadnjega časa ta petek zvečer v CSK France Prešeren pripravlja veliki koncert, na katerem bodo oboževalcem in obiskovalcem postregli tudi s premiero svojega dokumentarca.

Osebni arhiv
Skupina King Foo vedno znova preseneča.

Aleksandra Josić, Rok Golob, Matej Sušnik in Peter Hudnik so člani skupine King Foo, za katero je znano, da nikoli ne počiva.

Po številnih uspešnih nastopih v tujini so se glasbeniki vrnili v Slovenijo, kjer se zadnje čase vneto pripravljajo na dolgo pričakovani koncert, na katerem se jim bodo na odru CSK France Prešeren pridružili glasbeni gostje. »Ve se, gre se! Na koncert, na katerem bodo z nami tudi Tomi Meglič iz skupine Siddharta, pevka Maja Keuc, glasbeni duet Murat & Jose, Beni iz Mestalsteela, klaviaturist Aleš Ogrin, kitarist Aleš Marjetič in drugi,« je povedal vodja skupine Rok Golob, ki dodaja, da obiskovalce koncerta čaka tudi posebno presenečenje.

Mediaspeed
Na koncertu bo zapela tudi odlična Maja Keuc.

»Ker smo bili pred kratkim na uspešni poti na Kitajskem, kjer smo nastopali, smo seveda združili prijetno s koristnim in posneli kar nekaj dobrega videomateriala. Na koncertu bomo premiero prikazali naš kratek dokumentarec Simfonična ekstaza na Kitajskem,« je dodal Rok, ki je razkril, da se bo skupina King Foo v kratkem odpravila na turnejo v Srbijo, kjer bo nastopila na festivalih v Beogradu, Novem Sadu in Vršcu.

Mediaspeed
Glasbeni duet Murat & Jose.

Mediaspeed
V petek bo na oder stopil tudi Tomi Meglič iz skupine Siddharta.