Po 11 nedeljah smo vendarle dočakali superfinale plesnega šova Zvezde plešejo. Trije finalisti, Špela Grošelj, Tanja Žagar in Miha Zupan, so najprej odplesali »popravca« oziroma ples, ki so ga po mnenju sodnikov odplesali najslabše. V superfinale sta tako prišla Tanja Žagar in Miha Zupan. Špela Grošelj, ki je pristala na tretjem mestu, je povedala, da je tak rezultat tudi predvidela, sicer pa je zadovoljna, da je prišla vse do konca. O velikem zmagovalcu tretje sezone šova Zvezde plešejo so odločili gledalci s svojimi glasovi. Največ jih je dobila pevka Tanja Žagar, ki je bila še dan po razglasitvi presrečna. Plesala je s plesalcem Arnejem Ivkovičem, nad katerim je navdušena. »Boljše kombinacije ne bi mogli najti, res sva se ujela v plesu, kar se vidi tudi po končnem rezultatu,« je dejala Tanja, ki ne skriva, da je potihoma upala na zmago. »Sem presrečna in hvaležna, da sem lahko bila del te plesne pravljice.«

tanja zmaga
Mediaspeed
Proslavljanje zmage se je iz studia po koncu oddaje preselilo v znano ljubljansko gostilno, kjer so se zabavali do jutra.

PO POČITNICAH NOVI PROJEKTI

Tanja je pred letom in pol postala mama, s svojim dolgoletnim menedžerjem Mikijem Šarcemje sta dobila sinka Karla. Miki, ki je Tanjin zasebni in poslovni partner je sicer že pred časom razkril, da želi Tanja pripraviti lastni pevsko-plesni šov. Po zmagi v plesnem šovu je Tanja še bolj prepričana o tem projektu. »Čutim, da je zdaj pravi čas za to, da naredim koncertno turnejo, ki bo glasbeno-plesni šov. Vključila bi profesionalne plesalce in pripravili bi zelo lepo glasbeno-plesno točko s Tanjo Žagar,« je razkrila svoje velike načrte.

Tanja se je plesnih treningov lotila s polno paro, saj je ob majhnem otroku tako končno dobila čas zase. »Od poroda nisem telovadila, zato je prišel trening za šov kot naročen. Čutim, da sem se okrepila, pridobila mišice, shujšala pa nisem, izgubila sem slabo kilo,« je povedala Tanja, ki se veseli tudi dopusta. »Vsekakor si bomo vzeli nekaj časa za počitnice. Za kakšen teden bomo odšli na morje, vedno pa se odpravimo tudi v hribe. Obiskali bomo še kakšno prestolnico in poletja bo hitro konec,« je za konec povedala Tanja.