Letošnje leto so in bodo zaznamovala rojstva otrok zvezdniških staršev. Nekateri znani obrazi so letos že slavili prihode novorojenčkov, veliko estradnikov pa jih še čaka.

david ajda urankar
Mediaspeed
Ajda Urankar je trenutno v sedmem mesecu nosečnosti.

Pred kratkim sta mamici že drugič postali manekenka Iris Mulej, ki je rodila fantka Arrona, in igralka Maja Martina Merljak, ki je rodila sina Vala.

Ana Lukner Roljič
Mediaspeed
Dobrotna podjetnica in ustanoviteljica Anine zvezdice Ana Lukner Roljič že odšteva dneve do poroda.

Naslednji znan obraz, ki bo že drugič postal očka, bo tudi igralec Primož Forte, prvič pa bo junija zibala tudi podjetnica in ustanoviteljica Anine zvezdice, Ana Lukner Roljič, ki bo kmalu po rojstvu otroka odpotovala nazaj v Silicijevo dolino.

ota ros
Mediaspeed
Priljubljena voditeljica Ota Širca Roš bo julija rodila že drugega sina.

Drugega otroka se veseli tudi voditeljica Ota Širca Roš, ki po sinu Premu z možem Borutom spet pričakujeta fantka. »Druga nosečnost ni lažja, ni pa niti težje. Jaz sem starejša in se pozna. (smeh) Se pa rada pocrkljam z mojim malim Bibijem, kot mu pravi Prem,« je povedala Ota, ki bo rodila julija letos. Isti mesec svojega drugega otroka pričakujeta tudi voditelj David Urankar in žena Ajda.

Robert Korošec in Nina Rakovec
Mediaspeed
Zaljubljena igralca Nina Rakovec in Robert Korošec se veselita drugega otroka.

Otroka pa se bodo razveselili tudi igralka Ana Dolinar Horvat, zaljubljena igralca Robert Korošec in Nina Rakovec ter voditelj Sveta na Kanalu A Gregor Trebušak s soprogo Urško.