Zabava

FOTO in VIDEO: Jerica Zupan in Ines Erbus še vedno ne obvladata slovnice?!

N.N.
23. 5. 2019, 15.12
Posodobljeno: 23. 5. 2019, 18.19
Deli članek:

Ekipa Anteninega zajtrka je z gverilskim coverjem znova poskrbela za dozo smeha. Voditeljici Jerici Zupan se je tokrat pridružila mlada pevska zvezda Ines Erbus.

Uroš Bitenc
Jerca Zupan in Ines Erbus

Priredbo pesmi Baby (Clean Bandit ft Marina) so poimenovali Pejvi, pesem pa je za vse, ki imajo težavo z dvojino. »Imeli smo kar nekaj težav pri pisanju besedila, ker je vse zanalašč narobe. Skloni, dvojina, tudi vejice. Prepoznali smo, da je to na žalost pogosta težava pri mladih. Upamo, da jih ta pesem spomni, da se to ne sliši v redu,« je povedal režiser spota Uroš Bitenc in dodal, da so tako pesem kot spot posneli v samo enem dnevu. 

Uroš Bitenc
Jerca Zupan in Ines Erbus

»Ines sem že videla nastopati, nikoli pa se nisva uradno spoznali. Verjamem, da se z nekaterimi ljudmi takoj začutiš. Ines se je izkazala za krasno osebo, takoj sva našli skupne teme. Predvsem pa je snemanje popestrila s svojo karizmo,« je navdušeno povedala Jerica. 

Ines se je z veseljem odzvala povabilu: »Nisem mogla verjeti, da me vabijo ravno za to temo, ker sva se tri ure prej s prijateljico pogovarjali kako nama gre to na živce. Priznam, da kakšno nepravilnost pogovorno uporabim tudi sama, ampak ko zaslišim pejvi, grevi in podoben tip “dvojine” se mi pa kar malo obrne.« je v smehu dejala trenutno ena najbolj zasedenih pevk pri nas, ki je nedavno izdala nov singl Ambis ljubavi.