Slovo

Napačne napovedi: Doria odšla domov

N.S.
24. 5. 2019, 06.55
Deli članek:

62-letno Dorio Ragland, mamo slavne vojvodinje Meghan Markle, so v začetku tedna v Los Angelesu paparaci ujeli v objektiv na sprehodu s svojima kužkoma, kar pomeni, da so bile napovedi medijev napačne.

Arhiv
Paparaci so jo ta teden že fotografirali na sprehodu v bližini doma v Los Angelesu.

Na veliko se je govorilo, da bo Doria ob svoji hčerki na britanskem dvoru ostala več mesecev in ji pomagala pri vzgoji sina Archieja. Meghanina mama je v London pripotovala že veliko pred rojstvom vnuka in je skupaj s hčerko čakala na porod. Več kot očitno pa je, da so bile napovedi medijev napačne; Doria se je po dveh tednih od poroda že vrnila v Los Angeles, tam so jo paparaci fotografirali na sprehodu s svojima hišnima ljubljenčkoma. Predvidevali so, da bo pomagala kraljevemu paru kot varuška, a sta Harry in Meghan prejšnji teden objavila razpis za varuško.

Profimedia
Doria je bila ob svoji hčerki en mesec pred porodom in še dva tedna po rojstvu Archieja, da bi ji lahko bila v podporo.

»Doria je bila nepogrešljiv del ekipe v prvih dneh po rojstvu malega Archieja. Mama vojvodinje Susseške je presrečna, da je postala babica, a se je odločila, da se vrne v Združene države Amerike, kjer bo še naprej poučevala jogo, tam pa ima tudi veliko prijateljev, zato se ni želela odpovedati svojemu življenju čez lužo,« je povedal vir z dvora in dodal: »V Frogmore Cottageu ima vedno na voljo svojo suito, kjer bo, kot kaže, redna gostja, kar pomeni, da se bo večkrat odpravila na deseturni let iz Los Angelesa v London.«