Morske pobege obožujejo tudi znani Slovenci, ki uživajo v brezskrbnih sprehodih ob obali, srkanju kave, okušanju sladoleda in predvsem v druženju z najbližjimi.

Pevka Kataya se je s svojim zaročencem Timom veselila počitnic na Portugalskem, kjer je bilo bistveno bolj toplo, kot je pri nas. Čeprav je šlo na dopustu marsikaj narobe, med drugim je celo zbolela, ji to ni pokvarilo oddiha. Zelo je uživala, ko sta se odpravila na plažo in uživala v toplem pesku in kopalkah.

OB MORJU S HČERKO

Nekdanja mis Slovenije Miša Novak, ki je svojo srečo našla v Grčiji, neznansko uživa, ker živi nedaleč od morja. V njegovih lepotah uživa vse leto, saj pravi, da je morje posebno in drugačno v vsakem letnem času. S hčerko Maro se radi odpravita na sprehod in tako negujeta svoj odnos, za katerega pravi, da je res nekaj posebnega. Miša in Mara pa sta se letos tudi že kopali. »Bilo je mrzlo, a osupljivo osvežujoče.« 

morje misa novak
osebni arhiv
Odkar Miša Novak živi v Grčiji, skozi vse leto uživa na morju. Še posebej se veseli trenutkov s hčerko Maro.

DRUŽINSKO POTEPANJE

Športna voditeljica Milena Novak je strastna ljubiteljica potovanj, potepa se z družino ali prijatelji. Še posebej lepo je bilo, ko so se pred kratkim odpravili na počitnice na španski otok Menorco. Medtem ko so se na Slovenijo zlivali hektolitri dežja, so se Novakovi potepali okoli in zabavali na plaži. 

morje milena novak3
osebni arhiv
Milena Novak je morske radosti z družino okušala na prekrasni Menorci.

PRISEGA NA VEČNE BENETKE

Mesto na kolih je privlačno za turiste z vsega sveta, ki se vse leto na veliko grozo domačinov množično zgrinjajo vanj. Nekaj tega vzdušja je okusila tudi novinarka in voditeljica TV Slovenija Nataša Rijavec Bartha, ki se v Benetke vedno znova rada vrača, saj si zelo rada ogleduje znamenitosti tega prelepega obmorskega mesta.

morje nataša rijavec bartha benetke
osebni arhiv
Novinarka Nataša Rijavec Bartha je morske radosti okušala v Benetkah.