Priljubljeni lepotec resničnostnih šovov se tik pred finalom poslavlja od plesnega tekmovanja, hvaležen do konca, saj ga je šov spremenil v vseh pogledih … na bolje.

V polfinalni oddaji šova Zvezde plešejo sta se na koncu za vstopnico za finale pomerila Špela Grošelj in Franko Bajc, a je slednji pokazal manj kot priljubljena pevka, zato so ga zvezdniški sodniki poslali domov, kar pomeni, da je Franko osvojil lepo četrto mesto v letošnji sezoni. Čeprav odhaja domov, pa je presrečen ob tej pomembni izkušnji, ki mu je spremenila življenje. »Če sem čisto iskren, so moji občutki že tako presegli vsa moja pričakovanja. Zelo sem zadovoljen z vsem, kar sem pokazal in dosegel, nič od tega pa ne bi bilo mogoče, če se ne bi moja soplesalka Svetlana Cigoj vse tedne tako zelo trudila, zato gre velika zahvala predvsem njej. Jaz lahko povem, da sem res zelo užival, zahvalil bi se tudi gledalcem, da so mi z glasovi pomagali to omogočiti,« je takoj po koncu šova povedal Franko, ki je v šovu pokazal velik napredek.

FRANKO BAJC NASLOVNICA (2)
Mare Vavpotič/M24
Franko pravi, da mu je ples zlezel pod kožo, zato bo v tej smeri tudi nadaljeval.

Andrej Škufca ga je spravil v jok

Četrtouvrščenemu Franku je s poklonom in objemom čestital tudi glavni sodnik Andrej Škufca, ki je bil pozitivno presenečen nad vztrajnostjo, trdim delom in napredkom postavnega mladeniča. »Andrejev objem je samo še en dokaz več, da sva s Svetlano delala prav. Nikoli si nisem predstavljal, da bo Andrej kdaj pristopil do mene in mi namenil tak poklon. Zaradi tega sem v trenutku dobil solzne oči, kar je tudi znak, da mi vse skupaj zelo veliko pomeni,« je še priznal Franko in pravi, da bo tako kot po zmagi v Kmetiji tudi zdaj vse skupaj prišlo čez nekaj dni.

franko bajc 2
Mediaspeed
Očitno je zdaj njegov čas - lani je zmagal v Kmetiji, letos navdušil v šovu Zvezde plešejo in osvojil četrto mesto.