Neomajna

Nov šok za mlado mamico Meghan

N.S.
21. 5. 2019, 06.55
Deli članek:

Meghan Markle vsekakor ni lahko, čeprav živi pravljično življenje. Po vseh "škandalih", ki jih je mirno prestala, je zdaj doživela šok, ko je na dan prišel dokumentarni film o njeni prvi ločitvi.

Reuters
Harry in Meghan se na novico o pikantnem dokumentarcu še nista odzvala in se verjetno tudi ne bosta.

Meghan je dokazala, da je najbolj trdoživa članica britanske kraljeve družine, saj se je vse od poroke s princem Harryjem spopadala s številnimi domnevnimi škandali.

Vojvodinja Susseška je prestala javne napade in blatenja svoje »zlobne« sestre Samanthe, prestala je očetove očitne in javne izpovedi, soočala se je z javnimi napadi z vseh strani in kazalo je, da ji nič ne more do živega, še posebej ko je postala mamica malemu Archieju Harrisonu in je kazalo, da jo čakajo bolj mirni in prijetni dnevi. Minuli vikend je namreč luč sveta ugledal nov dokumentarni film z naslovom Meghan Markle: filmi, poroka in materinstvo, ki naj bi vrgel veliko senco na njeno preteklost, še posebej na čas, ko je bila poročena s producentom Trevorjem Engelsonom

Podrobnosti

Meghan naj bi s svojim nekdanjim soprogom med drugim sklenila predporočno pogodbo, v kateri naj bi bilo zapisano, da ji mora Engelson, če bi Meghan povila otroka, plačati več lepotnih operacij, s pomočjo katerih bi hitro prišla do predporodne postave. In čeprav sta se uradno razšla zaradi »nepremostljivih razlik«, nov dokumentarec napoveduje drugačno zgodbo, polno drame.