Poročne zahvale

Maja Šuput se je pokojnemu očetu zahvalila z ganljivim zapisom

A.S.
17. 5. 2019, 18.14
Posodobljeno: 17. 5. 2019, 19.24
Deli članek:

Maja Šuput na družabnem omrežju Instagram teden dni zatem, ko je stopila v zakonski jarem, še vedno objavlja številne fotografije in posnetke s poroke. Zapis pod zadnjo objavo pa je ganil prav vse sledilce in sledilke.

Instagram (osebni profil)
Boris in Maja Šuput.

Kot smo pisali, je hrvaška pevka preteklo soboto svojemu izbrancu rekla usodni »da«. Zvestobo je prisegla Nenadu Tatarinovu, obred pa je potekal na razkošni lokaciji v Istri.

Maja še vedno objavlja številne spomine s poročnega dne. Zadnja objava pa je ganila vse. Pod fotografijo se je zahvalila prijateljem in vsem oblikovalcem za prelepo poročno obleko in steklen šotor, ki je bil izdelan po meri. Vendar materialne stvari niso tiste, ki so ganile sledilce in sledilke. Zapisala je: “Hvala mojemu očetu, ki je ravno v soboto z ekipo angelov ustavil dež, da bi se njegova hči lahko poročila”.

Pevkin oče Boris Šuput je namreč po težki bolezni umrl leta 2002. Maja je takrat za 24sata povedala: “Po dolgi in težki bolezni se je končno rešil nepremičnosti in vseh cevk. Odrešen je zla, ki ga je prikovalo na posteljo in življenja, ki ga nihče ne bi smel doživeti. Bolan je bil zadnjih 16 let, poslednje tri pa želim izbrisati z svojega spomina”.

##IMAGE-857482##