SREČANJE

William in Kate sta le spoznala nečaka

N.S.
17. 5. 2019, 20.40
Deli članek:

Več kot en teden po rojstvu Archieja, prvega otroka Meghan Markle in princa Harryja, sta novega člana kraljeve družine spoznala tudi princ William in Kate Middleton. Zakaj tako pozno?

Profimedia
Zakonca William in Kate, ki imata sama tri otroke, sta navdušena nad malo kepico sreče – Archiejem.

Vojvoda in vojvodinja Cambriška, William in Kate, sta končno spoznala malega Archieja Harrisona. Srečanje so potrdili tudi predstavniki Buckinghamske palače.

Kot je znano, sta se princ William in Kate Middleton z družinico princa Harryja srečala v palači Frogmore, srečanje pa je bilo ganljivo. »To je zelo poseben čas in pred kratkim sta rojstni dan praznovala tudi Louis in Charlotte; to je res lep čas v letu za rojstvo otroka. In, ja, pomlad je v zraku in vse je čudovito. Kot je rekel William, smo se srečanja veselili. Želim jima vse najboljše v prihajajočih tednih, saj je prvič vedno malce zastrašujoče,« je po obisku medijem zaupala Kate, princ William pa je dodal: »Zelo sem vesel, da sem lahko brata pozdravil v društvu pomanjkanja spanja, torej starševstvu (smeh).«

Profimedia
Družinica Sussex je začela sprejemati prve obiske.

NATRPAN URNIK 

Razlog za tako pozno srečanje strica, tete in nečaka pa je, da imata William in Kate urnik zaseden do zadnje minute. In tudi še nekaj ur pred težko pričakovanim obiskom sta imela tako vojvodinja Cambriška kot vojvoda Susseški kraljeve dolžnosti – Kate je morala obiskati Bletchley Park, princ Harry pa je obiskal otroke v Oxfordu. Čeprav je bilo srečanje dober teden po rojstvu otroka, sicer še vedno velja rek »bolje pozno kot nikoli«.