Minuli vikend je bil premierno predvajan dokumentarec o življenju vojvodinje Sussekške z naslovom Meghan Markle: Movies, Marriage & Motherhood. Ta razkriva številne podrobnosti iz njenega življenja, tudi v zvezi njenim bivšim možem, hollywoodskim producentom Trevorjem Engelsonom. Na Jamajki sta se poročila leta 2011, ločila pa že dve leti pozneje. O njunem zakonu se je do nedavnega le šušljajo, da ni bil ravno običajen.

Meghan Markle, Trevor Engelson
Facebook
Meghan Markle in Trevor Engelson na njun poročni dan

Igralska kariera

Znano je, da je Meghan Markle v predporočno pogodbo vključila klavzulo, da ji mora, če mu rodi otroka, plačati niz lepotnih popravkov trebuha in prsi ter brez števila kozmetičnih tretmajev.

Trevor Engelson, Tracey Kurland
Profimedia
Trevor Engelson in Tracey Kurland, njegova nova žena

Vojvodinja o svojem prejšnjem zakonu le redko govori. Bolj zgovoren je omenjeni dokumentarec. Ta razkriva, da sta se z bivšim možem razšla zaradi neprestane razdvojenosti. Ko je dobila vlogo v seriji Nepremagljivi dvojec, je večino časa preživela v Torontu, medtem ko je on bil v Los Angelesu. Njena igralska kariera je torej bila tisto, kar ju je držalo narazen. Engelson se je nedolgo tega spet poročil, ona pa je bila s poroko s princem Harryjem povzdignjena na britanski kraljevi dvor.

Ni pa mogoče zanikati, da brez slepe ambicije, ki je je stala prvega moža, ne bi spoznala drugega.