Fatalni moški

FOTO: Glamur, večerja, moški in zvezde

Nejc Simšič
16. 5. 2019, 18.06
Posodobljeno: 16. 5. 2019, 18.20
Deli članek:

Prvi izbor za najbolj fatalnega moškega leta 2019 sta s komičnimi vložki popestrila Ula Furlan in Gašper Bergant, ki sta nasmejala povabljene izbrance.

M24/Mare Vavpotič
Zmagovalec Jan Plestenjak je priznal, da se vedno razkrije in da o sebi ne skriva ničesar. »Drugače pa je z damami. Če sem z žensko, nimam pravice razgaliti nje,« nam je zaupal.

Gala dogodek s slavnostno večerjo je potekal v znamenju moške fatalne energije, razkošja in strastnega naboja, takšen pa je bil tudi impozanten meni priznanega kuharskega mojstra Jureta Tomiča iz Ošterije Debeluh, pri izvedbi pa je Juretu pomagala izkušena ekipa Vivo Cateringa.

M24/Mare Vavpotič
Monika Vuk in Filip Flisar

Glamurozna prireditev je postregla tudi s pestrim programom in izbrano glasbo didžejke Tee Vučkovič in glasbeno točko Gaje Prestor, ki je zapela pesem Najino nebo. Med gala večerjo so poskrbeli še za dve veliki fatalni glasbeni poslastici. Kamničanka Manca Berlec, ki je pred kratkim izdala svoj prvi album, se je na odru razgalila s pesmijo Sama, za piko na i pa je tik pred fatalno razglasitvijo s svojim nastopom poskrbela glasbena diva brez konkurence, Helena Blagne.

Vito Tofaj / Media24
Kandidati za fatalnega moškega: Jernej Tozon, Matjaž Nemec in Challe Salle.

Vzdušje na največji gala prireditvi letošnje pomladi se je stopnjevalo in tako pripeljalo do svečane razglasitve. Za fatalne pričeske je poskrbel LiteRAM, ki je kandidatom podaril presenečenja za posebno lasno nego, povabljenci pa so lahko uživali v izbranih Highball koktejlih viskija Johnnie Walker Black Label in dimljenih aromah čistega viskija.