LJUBEZENSKI TROJČEK

Ljubezen po domače: v čigavem objemu bo pristal Nejc?

Eva Jandl
16. 5. 2019, 20.15
Deli članek:

32-letni Nejc Šimic se poteguje za ljubezen 50-letne Darje Tomažin? Všeč mu je tudi Darjina soseda Monika ...

POP TV
Nejc in Monika sta se dolgo pogovarjala in zdelo se je, da sta si všeč ...

Na konjeniški kmetiji Darje Tomažin, ki v šovu Ljubezen po domače išče svojega princa, ljubezenske zadeve postajajo resno zapletene. Darja ima med svojimi snubci namreč tudi mladega Nejca Šimica, ki mu je več kot očitno všeč tudi Darjina soseda Monika Košenina. To je pokazal na svoj način: nazadnje ji je hlevu kar naravnost povedal, da mu ni všeč, a se nato opravičil za besede. O vsem sta se pogovorila in si po dolgem pogovoru celo izmenjala telefonski številki. Sledil je poljub, potem pa jo je udaril po zadnjici in za to dobil zvenečo klofuto. Se je torej zgodil ljubezenski trikotnik med Nejcem, Moniko in Darjo? Poklicali smo Darjo in jo vprašali, kako gleda na to, da ji bo mladega snubca speljala mlajša soseda. »Nejc je premlad zame, zato sem ga ponudila prijateljici Moniki. Sicer ga nikoli nisem jemala kot snubca, zame je res premlad – ne more imeti 32-letni moški 50-letne ženske,« je prepričana.

POP TV
Pogovarjala sta se, dokler ni Nejc po poljubu Monike udaril po zadnji plati in dobil klofute.

Nejc prišel po prepoznavnost

Nejčevem obnašanju in udarcu po zadnjici pa Darja pove: »Ta udarec po zadnjici Moniki vsekakor ni bil prijeten. In naj poudarim, ker me ljudje stalno sprašujejo, ali je bilo to zaigrano: ni bilo zaigrano, Nejc jo je res klofnil po zadnji plati, ona pa mu je prisolila klofuto. No, Nejc je v šov prišel tudi po prepoznavnost in zdaj jo je dobil.«

POP TV
Nejc Šimic

Ali bo v šovu dobil tudi dekle in ali mu bo res uspelo zapeljati Moniko, bomo videli kmalu, Darja pa nam je povedala, da sta z Nejcem postala prava prijatelja in tudi s sosedo Moniko, ki večkrat pride k njej pomagat na kmetijo, je ostala prijateljica.

POP TV
Simpatična Dolenjka Darja Tomažin se je v oddajo Ljubezen po domače prijavila čisto po naključju.