Novi član

Vse, kar še morate vedeti o novem kraljevem dojenčku

Nejc Simšič
16. 5. 2019, 06.58
Deli članek:

V britanskem kraljestvu na dan prihajajo nove podrobnosti o novem članu kraljeve družine, malem Archieju Harrisonu, ki s svojo prikupnostjo osvaja oboževalce po vsem svetu.

Profimedia
Družinica Sussex neizmerno uživa v prvih družinskih trenutkih.

Pred dobrim tednom je na svet prijokal mali »princ« Archie Harrison Mountbatten-Windsor, ki že piše zgodovino.

Obožuje ga ves svet

Čeprav je star šele dober teden dni, malega Archieja Harrisona obožuje že ves svet, ki pa vsak dan izve kakšno zanimivost o svojem otroškem junaku. Med drugim je znano tudi to, da je Archie prvi kraljevi otrok, ki pripada dvema rasama. Meghanina mama Doria Ragland je namreč temnopolta, njen oče Thomas Markle pa je belec. Britanci so tako dobili prvega prestolonaslednika mešane rase in mnogi se strinjajo, da je dojenček z zgodovinskega vidika zelo pomemben. Obenem je Archie prvi član kraljevega dvora z ameriškim državljanstvom, saj je Meghan še vedno ameriška državljanka. Archie je tudi prvi član britanskega kraljevega dvora, ki lahko postane tako ameriški predsednik kot kralj Anglije. Novega dojenčka je med prvimi obiskala sestra pokojne Diane, lady Jane Fellowes, zaradi česar je bil ganjen predvsem princ Harry.

arhiv
Novega dojenčka je med prvimi obiskala sestra pokojne Diane, lady Jane Fellowes, zaradi česar je bil ganjen predvsem princ Harry.

Malemu fantku so se poklonili tudi Disneyjevi šefi, ki so izdelali posebno različico animiranega filma Medvedek Pu, ki je tudi najljubši otroški junak Meghan Markle. Pu namreč kraljevi družinici prinese svojo knjigo in se tako pokloni Harryju, Meghan ter Archieju.

Facebook
Malemu fantku so se poklonili tudi Disneyjevi šefi, ki so izdelali posebno različico animiranega filma Medvedek Pu.