GANLJIVO

Meghan Markle se je na poseben način poklonila Diani

N.S.
14. 5. 2019, 20.30
Deli članek:

Meghan Markle je prejšnji teden povila sina Archieja, na ameriški materinski dan pa se je z novo fotografijo sinčka poklonila vsem materam, še posebej pokojni princesi Diani.

Profimedia
Družinica Sussex neizmerno uživa v prvih družinskih trenutkih.

Čeprav sta Harry in Meghan naznanila, da bosta podrobnejše informacije glede sina Archieja ohranjala zase, se tega – na veselje vseh – ne držita.

Instagram
S to fotografijo se je poklonila pokojni Diani.

Tako kot sta srečna novopečena starša, tako je srečen ves svet, ki spremlja novice o novem članu britanske kraljeve družine. Minulo nedeljo, ko so v ZDA praznovali materinski dan, pa je nekdanja ameriška igralka, zdaj vojvodinja Susseška, v počastitev ameriškega praznika mater na instagramu objavila novo fotografijo sina Archieja in ob tem zapisala: »Poklanjam se vsem materam – ki so to bile, so in vsem tistim, ki smo jih izgubili. Častimo in praznujemo vse vas. Za vojvodinjo Susseško je to prvi materinski dan.« Zraven pa so dodali znani citat: »Moja mati je bila moja prva domovina; prvi kraj, v katerem sem živela,« s čimer so mislili, da je kot otrok najprej živela v maternici svoje mame.

OČITEN POKLON HARRYJEVI MAMI

Prikupna fotografija, na kateri Meghan v rokah drži male nogice sinčka Archieja, pa razkriva tudi, da se je Meghan tako poklonila pokojni princesi Diani, saj so v ozadju fotografirane tudi spominčice, najljubše rože pokojne Harryjeve matere. »Ta fotografija ima zelo močno simbolno sporočilo in je poseben poklon princesi Diani. Boljše poteze Meghan ne bi mogla narediti,« je dejala poznavalka britanske kraljeve družine.