Zabava

Ryan Reynolds je Pokémon detektiv Pikachu

Oglasno sporočilo
14. 5. 2019, 09.01
Posodobljeno: 14. 5. 2019, 09.20
Deli članek:

in to je nekaj najbolj zabavnega, kar ste kadarkoli videli!

Promocijsko gradivo
Ryan Reynolds je Detektiv Pikachu in to je nekaj najbolj zabavnega, kar ste kdaj videli!

Svet Pokémonov je oživel!

Prvič v zgodovini smo dobili "live action" Pokémon film z Ryanom Reynoldsom v glavni vlogi Pikatchuja, ki temelji na eni najbolj priljubljenih multigeneracijskih franšiz na svetu! Oboževalci bodo zdaj lahko doživeli Pikachuja na velikem platnu in sicer kot detektiva! Film prikazuje tudi široko paleto ostalih priljubljenih Pokémonov, med katerimi ima vsak svoje edinstvene sposobnosti in osebnosti.

Zgodba se začne, ko skrivnostno izgine privatni detektiv Harry Goodman, zaradi česar mora njegov 21-letni sin Tim ugotoviti, kaj se je z njim zgodilo. Pomoč pri raziskovanju pa mu ponudi Harryjev nekdanji partner Pikatchu; smešno razburljiv, zmeden, zasvojen s kavo in uganka celo samemu sebi je edini, ki razume Tima in Tim razume njega. Skupaj se podata na razburljivo detektivsko pustolovščino in odkrijeta šokantno resnico, ki lahko uniči miroljubno sožitje med Pokémoni in ljudmi ter ogrozi celotno Pokémon vesolje.

Promocijsko gradivo
Ryan Reynolds je Detektiv Pikachu in to je nekaj najbolj zabavnega, kar ste kdaj videli!

Poleg Ryana Reynoldsa v filmu igrajo še Justice Smith (Jurski park: Padlo kraljestvo) kot Tim, Kathryn Newton kot mlada novinarka Lucy, Suki Waterhouse, Chris Geere (serija Sodobna družina), pevka Rita Ora, z osarjem nomiran Ken Watanabe in Bill Nighy. Film je režiral Rob Letterman, scenarij pa so po video igri "Detective Pikachu" spisali Dan Hernandez, Benji Samit in Rob Letterman.

Pokémon Detektiv Pikachu v izbranih kinih predpremierno štarta že v torek, 14. maja (Kolosej Ljubljana, Kino Bežigrad, kjer bo potekal tudi PVP Pokemon turnir, Cineplexx Celje in Maribor ter Maribox), na redni spored pa prihaja v četrtek, 16. maja. 14. maja bo v Ljubljani potekala premiera v sodelovanju s Hitradio Antena, v soboto 18. maja pa Maribox pripravlja "Teen's Night" s filmom Detektiv Pikachu. VSTOPNICE za predpremierne in redne projekcije so že v prodaji! Distributer filma je Blitz Film & Video Distribution.