Prekinila molk

To je po domnevni aferi s Sorajo o možu dejala Karleuša

J.P.
14. 5. 2019, 08.53
Posodobljeno: 14. 5. 2019, 09.01
Deli članek:

Po govoricah o aferi se je le oglasila v javnosti in mu stopila v bran.

Profimedia
Jelena Karleuša

Po tem ko je v srbskih odjeknila novica, da naj bi nogometaš Duško Tošić (34) soprogo Jeleno Karleušo (40) prevaral z najbolj znano srbsko starleto Sorajo Vučelić (32), se je Karleuša postavila na moževo stran.

Takole je zapisala srbska pevka: "V zadnjih štirih mesecih so nesrečniki iz tabloidov mojega soproga povezali z raznoraznimi ženskami, v glavnem sumljive morale in usmeritve. Duško je vrhunski športnik, čudovit, pošten družinski človek, ki se nikoli ni in se tudi ne bo ukvarjal z demantiranjem bolnih laži. Žal mi je, da se njegovo ime blati z lažmi, samo da bi škodovali meni. Javnosti je jasno, da se nadaljuje umazan napad name in na mojo družino. Verjemite, to delajo za nekaj sto evrov, ki jih dobijo od tistih, ki želijo s pomočjo mojega imena postati nekdo. A nihče je nihče, ne glede na to, koliko je plačal za izmišljotine v tisku." Na koncu je javnost zaprosila, naj ne verjame in reagira na "bolnike".

Srbski mediji so v začetku meseca objavili zgodbo o domnevni aferi, v katero naj bi se z Vučelićevo zapletel Tošić. Kot so zapisali, naj bi ga pritegnila že na prvi pogled. Pozneje ga naj bi obiskala v Carigradu, kjer je igral za Bešiktaš. Takrat naj bi ji poklonil dragoceno zapestnico, s katero se je nato pohvalila na instagramu in tako nenamerno razkrila, koliko je ura.