KRALJEVI OTROK

Mali Archie ji je prinesel 21 tisoč evrov sreče

N.S.
13. 5. 2019, 21.05
Deli članek:

Britanski princ Harry in Meghan Markle sta svojega sinka poimenovala Archie Harrison Mountbatten-Windsor. Malo jih je stavilo na izbrano ime, tisti, ki pa so, so dobili za nagrado kar nekaj denarja.

Profimedia
Mali Archie Harrison je resnično mala kepica sreče ... za marsikoga v Angliji.

Mali Archie Harrison Mountbatten-Windsor je že takoj ob rojstvu postal mednarodni vplivnež, ki prinaša denar. Od dneva rojstva Archieja Harrisona Mountbatten-Windsorja do razkritja njegovega imena je bilo približno 72 odstotkov vseh stav položenih na imena Alexander, Spencer in Arthur, poročajo britanski mediji. Neimenovana Britanka pa je stavila na ime Archie, in čeprav je bila možnost zmage 150 proti ena, je vplačala 120 funtov, kar znaša 140 evrov. Na koncu je imela prav in je zaslužila 18.120 funtov oziroma dobrih 21 tisoč evrov, kar so potrdili vodilni na najbolj priljubljenih spletnih stavnicah.

profimedia
Eni od Britank je stava na ime Archie prinesla 21 tisoč evrov.

Ime izbrala zaradi vnuka
Po besedah srečne dobitnice je stavila na ime Archie zaradi svojega vnuka, ki se je rodil na isti dan in so ga prav tako poimenovali Archie. »Zdaj sem bogatejša za 21 tisoč evrov, denar pa bom dala na stran za svojega vnuka,« je še povedala srečna dobitnica. Po podatkih britanskega ponudnika športnih stav Ladbrokes je bilo pri njih vsega skupaj samo 60 stav vplačanih za ime Archie, saj je četrtina igralcev stavila na Alexandra, sledili so Spencer, Arthur in James.

Profimedia
Že padajo nove stave, da bosta naslednjega otroka dobila leta 2020.

Vsi otroci so vredni zlata
Ni skrivnost, da so vsi kraljevi otroci – od Archieja do Georgea, Charlotte in Louisa – pravi mednarodni vplivneži, ki britanskemu dvoru prinašajo gore denarja. Vse, kar nosijo ali primejo v roke, se v trgovinah prodaja za med, del dobička pa gre seveda tudi v kraljevo blagajno, zato se novega otroka v kraljevi družini ne veselijo samo na britanskem dvoru, ampak tudi podjetni trgovci, ki vsakič znova komaj čakajo novico o novem naraščaju na dvoru.