SLAVLJENEC

Slovenski poslovnež Joc Pečečenik zvezdniško praznoval abrahama

N.S.
14. 5. 2019, 07.00
Deli članek:

Eden najbogatejših slovenskih podjetnikov Joc Pečečnik je pred dnevi dopolnil okroglih 50 let, rojstni dan pa je praznoval v velikem slogu na prelepih Brionih.

STA
Joc Pečečnik je praznoval okrogli jubilej.

Joca Pečečnika ni treba posebej predstavljati, saj ga pozna vsa Slovenija, pa tudi velik del sveta, kjer je zaslovel s svojim delom in poslovnimi idejami, ki so mu prinesle pravo bogastvo. Ponosni Slovenec je pred dnevi tako srečal abrahama, kar je proslavil v krogu svojih najbližjih, med povabljenci pa je bilo tudi veliko znanih obrazov. Čeprav je slavje potekalo v zasebnosti, je nekaj utrinkov s Pečečnikove rojstnodnevne zabave vseeno pristalo na družbenih omrežjih. Kot je znano, se je zabava odvijala v eni od kongresnih dvoran na Brionih in je bila seveda zaprta za širšo javnost.

instagram
Med gosti na zabavi je bila tudi igralka Tanja Ribič.

Zvezdniški gostje
Med zvezdniškimi povabljenci so bili hrvaška pevka Severina, ki je na zabavi poskrbela tudi za glasbeno vzdušje in vsem skupaj zapela čudovito balado Gardelin. Na Brionih sta se mudila tudi režiser Branko Djurić - Đuro in soproga, igralka Tanja Ribič, ki je navdušila s svojim glasom in stasom ter odpela italijansko zimzeleno pesem Caruso. Na zabavi sta bila tudi Jure Košir in njegova partnerica Simona Škrobar.

Instagram
Dobro razpoložena Severina je slavljencu zapela pesem Gardelin.