POROKE še NE BO!

Vroča ljubezen po domače! Razgaljena Renato in Tamara

E.J.
11. 5. 2019, 20.35
Deli članek:

Zaročenca iz šova Ljubezen po domače objavljata vroče fotografije, a kot sta nam zaupala, poroke, ki je bila napovedana za poletje, letos sploh ne bo.

Osebni arhiv
Objavljanje žgečkljivih fotografij se jima zdi zabavno. "Moraš kaj objaviti," pravi Renato.

Tamara Korošec in Renato Lužar sta se zaljubila v prejšnji sezoni šova Ljubezen po domače in po vročih fotografijah sodeč sta še vedno strastno zaljubljena. Renata smo poklicali in povedal nam je: »Malo se pač moraš tako pokazati,« ter se smejal. »Res pa je, da me ljudje na cesti prepoznajo, in moram reči, da je moteče, ko se ozirajo za mano. Sem preprost dečko. Jaz sem kmetovalec, ne zvezdnik,« pravi Renato, ki živi na kmetiji s svojimi starši in bratom, medtem ko drugi brat in sestra živita na svojem. In že kar nekaj časa pri njih živi tudi Tamara, Renatova zaročenka. Kot pravi, se vsi skupaj dobro razumejo. »Saj se morajo, da je mir v bajti!« pravi in se pošali, da je pač križ, če je veliko kur na kupu.

Osebni arhiv
Renato in Tamara sta se spoznala v šovu Ljubezen po domače in sta še vedno zelo zaljubljena.

Ostajata zaročena

Pred kratkim sta se golobčka, ki veljata za pravi zvezdi šova Ljubezen po domače, odpravila v Zagreb in se zabavala v masažni kadi, takšne in podobne žgečkljive fotografije iz spalnice pa pridno objavljata na družbenih omrežjih. Nič kaj sramežljivo priznavata, da je pestro tudi v njuni spalnici, ne le na fotografijah. In ker je Renato v šovu zatrjeval, da si zelo želi poroke, nas je zanimalo, kako kaže s poroko, ki je bila nazadnje napovedana za poletje. Renato in Tamara sta se kmalu po koncu šova sicer zaročila in zdelo se je, da njuni sreči kar ni videti konca in da bo kmalu sledila poroka. A v začetku leta sta sporočila, da sta se razšla, pa kmalu zgladila nesoglasja, posvojila kužka in napovedala poroko za poletje. A kot nam je pojasnil Renato, poroke žal tudi letos ne bo. »Poroko še vedno načrtujeva, vendar je letos ne bo, morda prihodnje leto, če bo vse po sreči. To ni enostavno, gre za velik finančni zalogaj,« pojasnjuje Renato. Sicer pa se Renato, ki dela kot avtomehanik, loteva novega posla, za katerega upa, da bo toliko zacvetel, da mu ne bo treba več hoditi v službo in bi lahko samo še kmetoval: »Res je, razmišljava, da bi razširila posel oziroma ponudbo na kmetiji. Pridelovala bi ekološko zelenjavo in meso, po katerem je veliko povpraševanja, ponudbe pa je bolj malo.« 

Osebni arhiv
Golobčka sta pred kratkim obiskala Zagreb in se takole fotografirala ob masažni kadi.

Osebni arhiv
Tamara in Renato se rada družita z junaki ljubezenskega šova, v katerem sta se spoznala; tako so se družili z bratoma Hafner.