KokaKokice

KiNG FOO se iz Kitajske vračajo z novim videospotom

N.N.
9. 5. 2019, 14.00
Posodobljeno: 9. 5. 2019, 14.02
Deli članek:

Izbrali so najbolj hudomušni komad iz njihovega prvenca Galaxie.

PR
Pesem precej odstopa od sicer žanrsko zelo pestrega albuma in se odkrito spogleduje s punk ritmi.

"Ni se nam zdelo pravično, da Aleksandra poje v slovenščini, mi pa nič v njenem maternem, srbskem jeziku" so bili sklepčni fantje v bandu, "zato smo skupaj napisali KokaKokice!"

Pesem precej odstopa od sicer žanrsko zelo pestrega albuma in se odkrito spogleduje s punk ritmi. Na koncertih so jo poslušalci že zelo dobro sprejeli in ne zgodi se redko, da si jo občinstvo zaželi slišati še enkrat.

"Besedilo govori preprosto o tem, da hočemo kokakolo in kokice", zanimivo pa je, da tega naenkrat še nikoli nismo dobili" so nam v smehu zaupali FOOjevci, "najbližje smo bili na koncertu v Srbiji, ko so nam prinesli poleg kokic še dunjevačo v plastenki od Coca Cole."

Za prav poseben videospot je tokrat poskrbel Rokov sin Tai, ki je sestavil pravo malo stop motion sago iz Lego kock. Za končno vizualizacijo je bilo potrebno res ogromno vztrajnosti in potrpljenja.

Sicer pa je pred KiNG FOO-ji koncertno obdobje. Že 31.maja jih boste lahko poslušali v Centru Slovanskih kultur France Prešeren, kjer bodo predstavili dokumentarni film s kitajskega popotovanja in nastopili z gosti: Tomi M, Maja Keuc, Murat & Jose in ostalimi.