SPLETNA SENZACIJA

Pero Martić: Kljub mojemu "antitalentu" sem naredil hit

Eva Jandl
9. 5. 2019, 20.15
Posodobljeno: 9. 5. 2019, 20.23
Deli članek:

Pero Martić, polovička zabavnega vlogerskega dvojca Pici in Pero, je posnel novo pesem, ki je nepričakovano postala pravi spletni hit.

Osebni arhiv
Pero sam piše svoja besedila, za glasbo pa skrbi producent Damjan Jović, ki se podpisuje tudi pod glasbo denimo Challeta Salleta.

Pero Martić in Aleksandar Repić sta pred časom postala prava spletna senzacija, znana kot Pici in Pero. Posnetki njunih potegavščin presegajo rekorde gledanosti in imata mnogo oboževalcev predvsem med mlajšo generacijo, njun youtube kanal pa je med najbolj priljubljenimi pri nas. Pero je že pred letom dni izdal pesem Prepovedana, ki je postala poletna uspešnica, zdaj pa je izdal novo pesem z naslovom Moja žene mene tepe. In če je v prvi pesmi pel o tem, da bi rad osvojil sestro svojega dekleta, zdaj poje o tem, da ga njegova žena tepe. »Moja besedila so res bolj šaljiva, a vsebujejo tudi skrito sporočilo. Moja žene mene tepe je pesem, ki sem jo napisal, ko sem razmišljal o nasilju nad ženskami, pa tudi nad moškimi. Moje pesmi so ’zajebancija’, parodija,« je dejal Pero.

Osebni arhiv
Pero pravi, da ni pevec, a ker so ga oboževalci nenehno spraševali, kdaj bo posnel novo pesem, se je po enem letu odločil posneti novo, ki je tako uspešna, da zdaj snema že tretjo!

SNEMA ŽE NOVO PESEM

Pero Martić je postal znan kot del vlogerskega dvojca Pici in Pero, ki snema potegavščine – denimo »ugrabila« sta radijsko postajo, vse dogajanje pa snemala in objavila. Pero se zdaj sicer posveča tudi glasbi. 

Pero sicer pravi, da njegova prioriteta ni glasba, a ker je bil na prvo pesem tako velik odziv, se je odločil posneti še drugo. »Gledalci in poslušalci so mi nenehno pisali, naj spet posnamem novo pesem. In zdaj internet poka, pesem je postala hit. Res je neverjetno! Zato sem se odločil, da posnamem še tretjo pesem,« nam je zaupal Pero in v svojem slogu nadaljeval: »Sem prvi primer v Sloveniji, ki je dokazal, da lahko vsak uspe z dobro ekipo in pozitivno energijo, čeprav ti nekateri pravijo, da si brez talenta. Že neštetokrat sem povedal, da nisem pevec. Prvi komad Prepovedana je nastal iz zabave in testiranja, kaj lahko naredimo. Kljub mojemu ’antitalentu’ mi je uspelo narediti hit, ki ga posluša vsa Slovenija.«