Strah

Karleuša bivšemu ljubimcu poslala sporočilo, najbolj se boji tega

R.T.
7. 5. 2019, 08.54
Posodobljeno: 7. 5. 2019, 09.01
Deli članek:

40-letnica noče ostati brez družine.

Profimedia
Jelena Karleuša

Srbska pevka se na vse pretege trudi, da se ji ne bi bilo treba zglasiti na sodišču. Upa, da bo njen bivši ljubimec, kot so pri Kurirju poimenovali nogometaša Anderlechta Ognjena Vranješa, opustil tožbo zaradi groženj in žalitev, ki jih je proti njemu prožila na družabnih omrežjih. Kdaj? Ko se je izvedelo za njuno afero.

Kot piše Kurir, Vranješ njenega sporočila menda še ni prebral.

Noče na sodišče

Na prvi obravnavi so odvetniki Jelene Karleuše kot razlog za njeno odsotnost navedli smrt njene mame Divne Karleuše, ki je umrla 3. marca, za drugo ni prejela poziva. Tik pred tretjo se je očitno odločila, da vzame vajeti v svoje roke – športniku je prek posrednika poslala sporočilo. Kot piše Kurir, jo zanima, kaj namerava.

Profimedia
Duško Tošić s hčerkama

Profimedia
Ognjen Vranješ

Karleuša se menda noče pojaviti na sodišču, da ne bi v javnost prišlo še več podrobnosti o aferi, ki naj bi trajala dve leti. Zato upa, da ji bo uspelo pregovoriti Vranješa, da tožbo opusti. Razlog za to naj bi prvenstveno bila njena družina. 

Njeni hčeri Nika in Atina sta namreč dovolj stari, da imata dostop do družabnih omrežij in medijev. In čeprav ji Duško Tošić ni bil zvest, se mu ni pripravljena odpovedati. V primeru sojenja, bi idealna podoba njene družine padla v vodo, piše Kurir, saj da ima Vranješ "veliko dokazov".

Sojenje je napovedano za 31. maj. Če je ne bo, jo bodo tja privedli policisti.