Ponosen

Rojstvo malega princa ganilo celo odtujenega očeta Meghan Markle

R.T.
6. 5. 2019, 19.10
Deli članek:

Nekdanji hollywoodski lučkar Thomas Markle, ki je hčerki v zadnjih letih povzročal nemalo preglavic, je navdušen in ganjen, ker se mu je rodil vnuk.

Profimedia
Thomas Markle

Oče novopečene mamice Meghan Markle, 74-letni Thomas Markle, je dejal, da je presrečen nad rojstvom svojega novega vnuka. »Ponosen sem, da se je moj novi vnuk rodil v britansko kraljevo družino. Prepričan sem, da bo odrasel v človeka, ki bo lahko kroni in britanskemu ljudstvu služil z milino, dostojanstvom in častjo,« je po poročanju britanskih medijev dejal Markle.

Profimedia
Thomas Markle z malo dojenčico Meghan.

Presrečna pa je tudi Meghanina mama Doria Ragland, ki se je za krajši čas preselila v Frogmore z mladima staršema, da jima bo nudila vso potrebno pomoč. »Mati vojvodinje, ki je presrečna zaradi prihoda svojega prvega vnuka, je z njunima visočanstvoma v koči Frogmore,« je dvor zapisal v uradni izjavi in dodal, da se tako njeno visočanstvo Meghan kot novorojenček počutita dobro.

Profimedia
Meghan ima z mamo boljše odnose kot z očetom.

Meghanina starša sicer ne živita skupaj, američanka pa ima boljši odnos z mamo kot z očetom. Ta je v preteklosti na račun svoje hčerke že izrekel nekaj krepkih, saj naj bi ga ta pustila samega in se z njim več ne bi hotela srečevati.