MASTERCHEF SLOVENIJA

Izpadel iz šova, zdaj pripravlja spektakel

Nejc Simšič
5. 5. 2019, 07.55
Deli članek:

Vedno zabavni standup komik Andrej Težak - Tešky kljub izločitvi iz kuharskega šova MasterChef nadaljuje svojo pot kot zabavni kuhar. Po odhodu iz šova nam je zaupal sočne podrobnosti.

POP TV
Po dobrih dveh desetletjih je spet pokusil meso ...

Andrej Težak - Tešky ni skrival razočaranja, da je moral zapustiti najslavnejšo kuhinjo na svetu, saj je z enim očesom pogledoval proti pokalu in končni zmagi.

»Od vseh udeležencev sem imel verjetno še najmanj pravih kuharskih izkušenj, med nami so bili res odlični kuharji. Če bi se še enkrat vrnil v čas pred tekmovanjem, bi zagotovo še več vadil, eksperimentiral, še več kuhal jedi, ki jih ne poznam, tako kot to počnem zdaj, ko sem se vrnil v domačo kuhinjo. Jaz sem se imel super, na snemanjih sem užival in z veseljem bi ostal še kak teden, izkušnja je bila zabavna in težka obenem, to, kar imam rad,« je priznal Andrej, ki pa ga zdaj čakajo že novi projekti. »Moja MasterChef pot ni končana z odhodom iz šova. Moči sem združil še s tremi tekmovalci, ki smo jih spoznali v prejšnjih sezonah MasterChefa, Luko Korenčičem, Lucijo Ćirović in Sašom Weilgonijem, s karerimi sredi maja pripravljamo prvi poskus šova MonsterChef, v katerem bomo na odru kuhali in pokali šale obenem, publika pa bo vanj aktivno vključena. Mi bomo kot komiki čarovniki v Angliji, le da oni čarajo, mi pa bomo kuhali,« je še dodal Andrej, ki bo do konca navijal za vse. »Zdaj ko sem jaz odšel, lahko zmaga kdorkoli.« (smeh)

Pop Tv
Kuharski šov je moral zapustiti komik Andrej Težak - Tešky.