Meghan Markle

Se je vojvodinja res zagovorila o imenu?

Nejc Simšič
3. 5. 2019, 20.22
Deli članek:

Vročica okoli novega člana britanske kraljeve družine dosega vrelišče, saj se bo otrok rodil prav v teh dneh, zdaj pa mediji razkrivajo podatek, da je Meghan že povedala ime otroka!

Profimedia
Meghan Markle je pred leti že napovedala, da bo njeni prvi punčki ime na M.

Ko je bila Meghan Markle še zvezda serije Nepremagljivi dvojec, je v enem od intervjujev spregovorila tudi o imenu, kar so zdaj našli njeni oboževalci.

Vojvodinja Susseška je v času svoje igralske kariere, ko so seriji potrdili snemanje tretje sezone, že vedela, kako bo ime njenemu prvemu otroku. V ta namen je kupila dve pregrešno dragi uri znamke Cartier, v dveh različnih barvah. »Kupila sem dve uri, na kateri sem dala vgravirati napis Za M. M. Od: M. M., saj bo moji prvi punčki, ki jo bom rodila, zagotovo ime na M. In tako imam že popolno darilo zanjo, ko bo dovolj stara, da bo nosila ure. Ta ura naju bo povezovala vse življenje,« je v intervjuju povedala Meghan, čeprav takrat njenemu odgovoru niso dajali pretirane teže.

Profimedia
Ker sta vedno polna presenečenj, znata Harry in Meghan presenetiti tudi z izbiro imena svojega prvega otroka.

Zdaj so kraljevi navdušenci in poznavalci prepričani, da vse stave, ki napovedujejo imena Diana, Elizabeth, Alice in druga, ki kotirajo visoko, ob tem padejo v vodo. Ko pod vse potegnejo črto, poznavalci pravijo, da bo deklici zagotovo ime Mary, ki je močno ime v zgodovini britanske monarhije.