Slavje

Na Severinini zvezdniški zabavi tudi Joc Pečečnik

N.S.
24. 4. 2019, 20.15
Deli članek:

Priljubljena hrvaška zvezdnica je pretekli konec tedna dopolnila 47 let, na rojstnodnevno zabavo pa je med drugim povabila tudi premožnega slovenskega podjetnika.

Jelena Balić
Severina tudi pri 46 letih razvnema domišljijo in buri strasti.

Ena največjih hrvaških zvezdnic Severina Kojić je na veliko noč, ki je letos sovpadala z njenim rojstnim dnevom, dopolnila 47 let.

Kot poročajo hrvaški mediji, je rojstnodnevno zabavo priredila že v soboto, praznovanja pa se je, sodeč po fotografijah, ki jih je objavila na instagramu, udeležil tudi nesramno bogat slovenski podjetnik Joc Pečečnik. Pevka je k fotografiji sicer pripisala: »Prijatelji bodo prijatelji.« Kot smo izvedeli, bo njena rojstnodnevna zabava vsem ostala v nepozabnem spominu, saj so njeno rojstvo slavili do jutranjih ur. Kaj točno je Joc podaril prijateljici za rojstni dan, ostaja skrivnost, menda pa ni skoparil z denarjem za darilo.

Instagram
Podjetnik Joc Pečečnik in slavljenka Severina.

Okreva po operaciji

Priljubljena pevka je na praznovanju vseeno morala paziti, da ni pretiravala, saj je pred dvema tednoma prestala operacijo hernije, po kateri so ji zdravniki predpisali vsaj dva tedna počitka, a se rojstnodnevni zabavi očitno ni želela odpovedati. Tudi zato, ker ni praznovala le rojstnega dne, ampak se je na ta dan pred štirimi leti tudi zaročila z zdajšnjim možem Igorjem Kojićem.