Uspešna

Selitve so stalnica v življenju Nadiye Bychkove

Andreja Comino
24. 4. 2019, 20.50
Deli članek:

Potem ko je lepa Nadiya Bychkova osvojila številne plesne pokale, strla marsikatero srce in pred kratkim nastopila še v gledališki predstavi, je zdaj spakirala kovčke in se z družino preselila v London.

Mediaspeed
Lepa plesalka buri moško domišljijo.

Seksi Nadiya Bychkova se na poti do svojih sanj ne ustraši nobenega izziva, zato ji tudi selitve nikoli ne predstavljajo težav.

»Najprej sem Ukrajino zamenjala za Slovenijo. Tam sem pustila očeta, stare starše, družino. Ravno zdaj pa sem se z družino za pol leta preselila v London. Ko sem spoznala Matijo, sem se iz Ljubljane preselila v Gorico! To je bila najkrajša selitev, le 40 minut vožnje. Na Primorskem seveda pogrešam kavo in čvek s prijateljicami, vendar to nadoknadimo. Jaz sem doma tam, kjer sta Mila in Matija. Pa naj bo to Ljubljana, Gorica, London ali Zanzibar. Če sta onadva ob meni, skoraj ničesar ne pogrešam,« je iskrena plesalka, ki ne skriva tega, da je zelo navezana na svojo hčerko.

Mediaspeed
Znašla se je tudi na gledališkem odru. V komediji Seks nasveti od A do Ž nastopa z Markom Miladinovićem in Primožem Vrhovcem.

Sledi sebi in svojim željam

Nosečnost ni bila nikoli ovira pri njeni plesni karieri. »Plesala nisem samo zadnji mesec nosečnosti in prvi mesec po porodu. Tako mi je narekovalo moje telo. Po 20 letih profesionalnega treninga sem se naučila slediti željam in smernicam mojega telesa, zato šoka ob vrnitvi na plesni parket ni bilo. Ravno tako ne bitke s kilogrami, pridobljenimi med nosečnostjo. Šli so tako, kot so prišli. Brez stresa, po naravni poti,« je povedala Nadiya, ki jo čaka še veliko izzivov.

Kamorkoli bo šla, se bo vračala v Slovenijo. »Mene je tujina premamila že pri 15 letih, ko sem iz Ukrajine prišla v Slovenijo. Zame je pojem tujina zelo relativen. Jaz sem doma v Sloveniji in hvala bogu imam zadosti ponudb za delo, da bi lahko bila aktivna samo tukaj. Zelo ponosna pa sem, da so v Angliji opazili moje dosežke, me povabili k sodelovanju in očitno je zadovoljstvo obojestransko, ker skupaj vstopamo v tretjo sezono. Kar zadeva načrte, se držim filozofije, da ti življenje prinese pravo stvar ob pravem trenutku. Samo prepoznati jo moraš.«

Mediaspeed
V plesu je osvojila, kar se je osvojiti dalo.

Promocijski material
Samozavestna je tudi na manekenskih brveh.