Fotorobot

Tak bo otrok princa Harryja in Meghan!

N.S.
20. 4. 2019, 07.55
Deli članek:

Ves svet že nestrpno pričakuje rojstvo novega kraljevega otroka. Ob tej priložnosti so se z videzom novega člana britanske monarhije poigrali tudi forenziki.

Profimedia
Princ Harry in Meghan odštevata dneve do rojstva otroka.

Potem ko sta Harry in Meghan svetu sporočila, da bo rojstvo njunega otroka potekalo za zaprtimi vrati, sta s tem povzročila še večjo radovednost.

Pravijo, da so prepovedane stvari vedno najslajše, in tako je tudi v primeru novega člana britanske kraljeve družine. Vse odkar je Buckinghamska palača uradno sporočila, da princ Harry in Meghan ne bosta delila nobene informacije z javnostjo glede rojstva otroka, je zanimanje glede novega kraljevega otroka samo še naraslo.

Joe Mullins
Če bo fantek, bo njun otrok videti takole.

MALO ZA ŠALO, MALO ZARES

Ob tej priložnosti so se znani britanski forenziki poigrali s fotografijami princa Harryja in Meghan Markle, tako zdajšnjimi kot tistimi izpred let, ko sta bila še sama otroka. »Vzeli smo fotografije, ko je bil Harry še dojenček v naročju Diane, prek obdobja, ko je bil navihan otrok, nato razigran najstnik, in zadnje fotografije, ko je poročen moški. Prav tako smo vzeli fotografije Meghan, ko kot dojenčica sedi v naročju svojega očeta, potem v obdobju, ko je bila prikupna deklica, znana igralka, in fotografije poročene vojvodinje. In s pomočjo računalniškega programa, ki ga forenziki uporabljajo pri rekonstrukcijah obrazov, smo prišli do zabavnih rezultatov, kako naj bi bil otrok videti, če bo fantek oziroma punčka. Vsekakor bo njun otrok zelo prisrčen,« je povedal vodja forenzične ekipe, ki je naredila sliko otroka, kako bo videti kot navihan mladostnik.

Joe Mullins
Če bo punčka, bo videti takole.