Denis Vučak

Po propadlih zvezah je spet zaljubljen!

Andreja Comino
19. 4. 2019, 21.00
Deli članek:

Član nekoč priljubljene skupine Game Over Denis Vučak, ki je v nedeljo moral zapustiti šov Zvezde plešejo, se bo zdaj spet posvetil številnim otrokom v plesni šoli. Izvedeli pa smo tudi, kako je na njegovem ljubezenskem področju ...

Osebni arhiv
Denis je užival v šovu od prve do zadnje minute.

Ne glede na njegovo plesno utrjenost je imel Denis Vučak, ko so ga povabili v šov, kar nekaj težav.

Predvsem z bližino soplesalke Nike Pagon. »Vedel sem se kot teliček, saj nenadoma na parketu nisem bil sam in tudi nisem vedel, kaj početi z njo,« je iskren mladenič, ki že tretje leto živi v Mengšu. Tam mu je še posebej lepo, saj je odraščal v naravi v Prekmurju in ne mara prebivati v mestu.

Osebni arhiv
Denis, ki je tudi velik ljubitelj živali, pravi, da je zaljubljen do ušes, a svoje izbranke še ne želi razkriti.

DENIS JE ODDAN!

Čeprav je v zadnjih tednih spet postal tarča oboževalk, ima mladenič zadnje mesece oči samo za eno. »Vesel sem, da sem spet zaljubljen. Nekajkrat sem bil razočaran, pa zlepa ne zaupam ženskam. Upam, da bo tokrat drugače in da se bova lepo imela, se spoštovala in gradila svojo zvezo. Sem v letih, ko je čas za ustvarjanje družine. Seveda si jo želim tudi sam, vendar gre pri meni vse bolj počasi. A je bolje malo premisliti kot se zaleteti. Če se ne izide, je potem kup razočaranih,« pravi Denis, ki je tudi otrok ločenih staršev. Vendar se je pri njem vse dobro končalo in se zdaj s starši lepo razume.