Pevka Saša Lendero sicer ni novinka v vodenju resničnostnih šovov, saj smo jo že videli kot voditeljico šovov Kmetija: Nov začetek in Ljubezen na deželi. Zdaj spodbuja tekmovalce v shujševalnem šovu The Biggest Loser in priznava, da se hitro poveže z njimi.

»Naši tekmovalci so mi zares prirasli k srcu. Tako zelo se trudijo in borijo, da jih iskreno občudujem.« Prav z njenim odnosom do tekmovalcev pa je povezana tudi edina težava, ki jo ima glede vodenja resničnostnih šovov, nam je zaupala simpatična voditeljica. »Vsak teden se je treba od nekoga posloviti. Seveda ne odločam o tem in tudi nimam nobenega vpliva na to, kdo zapušča oddajo, a je kljub temu težko reči na svidenje nekomu, ki je ravno v tako intenzivni fazi spreminjanja svojega življenja in zdravja. Tolaži me edino dejstvo, da so v vseh teh tednih tekmovalci že dodobra spremenili velik del svojih življenjskih navad. Za večino od njih prav zares verjamem, da bodo na novo začrtani poti vztrajali tudi doma.«

saša lendero 3
Osebni arhiv
Saša Lendero s svojim partnerjem Miho Hercogom, s katerim imata hčerko Ario, povezana pa sta tudi poslovno, saj skupaj ustvarjata glasbo.

PRIPRAVILA NOVO PESEM

Saša je sicer znana predvsem kot pevka zabavne glasbe, čeprav zadnja leta skupaj s svojim partnerjem Miho Hercogom ustvarja predvsem glasbo za šlager zvezde na nemško govorečem trgu, pri čemer sta tudi zelo uspešna. Tako zadnja leta ustvarja predvsem za tujino, zato nas je zanimalo, ali bo v prihodnosti morda razveselila domače oboževalke in oboževalce z novo pesmijo. »Res je, skupaj z Miho sem v tujini trenutno glasbeno mnogo bolj aktivna kot doma. A to se bo vsak hip spremenilo, saj bom v maju predstavila novo pesem in videospot. Jupiiii, se že veselim!« je razkrila v smehu.