Kraljica pogovornih šovov

Oprah se čudi, kako Meghan vse to uspeva

N.S.
19. 4. 2019, 06.55
Deli članek:

Najslavnejša televizijska voditeljica in ena najpremožnejših žensk na svetu, Oprah Winfrey, je v nedavnem intervjuju spregovorila o noseči vojvodinji Meghan Markle in priznala, da so ji mediji do zdaj delali veliko krivico.

Profimedia
Meghan številni znani obrazi občudujejo prav zaradi tega, ker se še ni zlomila pod pritiski in lažmi, ki krožijo o njej.

Priljubljena kraljica pogovornih šovov, 65-letna Oprah Winfrey, je spregovorila o noseči vojvodinji Meghan Markle.

»Mislim, da nikakor ni pošteno, kako so določeni mediji prikazali Meghan. Če bi jo ljudje spoznali osebno, bi ugotovili, da je čudovita, topla in prijetna oseba, ki je v resnici polna ljubezni,« je 37-letno vojvodinjo v ameriški oddaji This morning pohvalila ena najbolj prepoznavnih televizijskih voditeljic vseh časov. Oprah se čudi, kako so številne novice o Meghan popolnoma nekorektne. V pogovorni oddaji se je dotaknila tudi osebnega odnosa s člani kraljeve družine – pred kratkim se je namreč v Londonu sestala z Meghan in princem Harryjem in med drugim so se pogovarjali tudi o podrobnostih prihajajočega dokumentarnega filma.

Reuters
Je milijarderka Oprah Winfrey dovolj tesna prijateljica, da bo izbrana za botro?

»Princa sem povprašala, kaj je po njegovem mnenju največja problematika današnjega časa. Izpostavil je dve področji – podnebne spremembe in duševne težave. Kot najbrž že veste, je pred časom odkrito spregovoril tudi o lastnih težavah, ki jih je prestajal po smrti mame Diane, zato je zdaj pripravljen pomagati drugim,« je o pogovoru s članoma kraljeve družine razkrila Oprah, ki pravi, da občuduje Meghan, da se še ni zlomila pod vsemi temi pritiski in ob lažeh, ki krožijo o njej. Še vedno pa se ne ve, ali bo Oprah tudi ena od botric novorojenemu kraljevemu otroku.