GOVORICE

Je Meghan Markle res že na skrivaj rodila otroka?

N.S.
18. 4. 2019, 06.55
Deli članek:

Potem ko je Buckinghamska palača uradno sporočila odločitev princa Harryja in Meghan, da o rojstvu otroka ne bosta delila nobene informacije, je na Otoku završalo: »Meghan je že rodila!«

Profimedia
Sta Harry in Meghan res že povila otroka?

Meghan in Harry sta zaradi rojstva prvega otroka ves čas na tapeti vseh svetovnih medijev, ki sta jih prejšnji teden razburila s pomembno odločitvijo. Prav zaradi odločitve, da bo rojstvo njunega otroka ostalo za štirimi stenami in da o njem ne bosta z javnostjo delila nobene informacije, sta v Združenem kraljestvu sprožila govorice, da je Meghan v resnici že rodila! Zdaj pa se je oglasil tudi kraljičin nekdanji glavni tajnik, 79-letni Dickie Arbiter, ki želi utišati govorice o rojstvu otroka. »Ustavite konje! Dovolj je ugibanj in laži!« pravi.

Arhiv
Nekdanji tiskovni predstavnik in kraljičin tajnik Dickie Arbiter ostro zanika govorice.

Ne more verjeti!

Dickie Arbiter je povedal, da niti ni mogoče, da bi vojvodinja Susseška že rodila, in da je vse zgolj maščevanje medijev zaradi informacije, da bo porod potekal daleč stran od oči javnosti. »Vse skupaj je le del velikega mlina, ki ga poganja kraljeva družina, saj se o njih enostavno mora pisati, pa naj bodo resnice ali laži. Če verjamete temu, da je Meghan že rodila, boste verjeli čisto vsemu in vam ni pomoči. Vsi vemo, kdaj je v resnici rok poroda in zakonca Harry in Meghan sta tudi sporočila, da želita zasebnost glede otroka. In to moramo spoštovati,« je komentiral 79-letni Dickie, ki je prepričan, da si britanski mediji izmišljujejo stvari samo zato, da bi povišali naklado časopisov in revij. »Če sta vojvoda in vojvodinja Susseška sporočila, da se bo otrok rodil konec aprila, moramo to upoštevati in do takrat ustaviti konje glede govoric,« je še dodal v nedavnem intervjuju.

Profimedia
Meghan Markle se zadnje dni res ni pojavila nikjer več, zato je sprožila govorice o rojstvu