V ljubljanski Drami so pred dnevi premierno odigrali veseloigro Razbiti vrč, kjer v glavni vlogi blesti igralec Jurij Zrnec.  
Premiera je navdušila nabito polno dvorano, saj so so na odru poleg Jurija zablesteli tudi Branko Šturbej, Marko Mandić, Polona Juh, Maruša Majer, Bojan Emeršič, Timon Šturbej, Vanja Plut, Matija Rozman in Zvezdana Mlakar, ki so dokazali, da so odlična ekipa. Na premieri seveda ni manjkalo številnih znanih obrazov, ki so igralski ekipi čestitali tudi na zabavi po predstavi, kjer pa je bil v središču pozornosti prav Jurij Zrnec, ki je navdušil z vlogo pohotnega vaškega sodnika.

jurij zrnec 2
Peter Uhan
Jurij v družbi Polone Juh, ki je znova dokazala, da hudo dobro obvlada komedijo.

»Sodnik Adam ni kakšen junak zgodovine. Je pa gotovo junak našega časa, v kratkem času mu uspe zagrešiti skoraj vse možne grdobije: od bežanja pred odgovornostjo, laganja, ponarejanja dokumentov, izsiljevanja, prikrivanja dokazov, navajanja na krivo pričanje z grožnjami in podkupovanjem do spolnega nadlegovanja, bežanja pred zakonom … In Jurij ga odigra res izvrstno,« se je govorilo na zabavi po premieri, kjer so bili vsi veseli, da je Jurij Zrnec spet zasijal tam, kjer je najboljši in kjer se počuti kot doma – na gledališkem odru.