NAPOVEDI

Meghan bo popolna mama, Harry pa bolj potrpežljiv starš

Nejc Simšič
17. 4. 2019, 06.55
Deli članek:

Ne glede na to, ali bo novi član kraljeve družine fantek ali punčka, bo otrok princa Harryja in Meghan Merkle drzen in pogumen. Vsaj tako pravijo astrologi, ki so pogledali v zvezde.

Profimedia
Po napovedih astrologa bo njun prvi otrok rojen v znamenju bika.

V ČAKANJU RESNICE

Kaj točno bo res od vsega tega, še ni znano, saj sta Harry in Meghan prejšnji teden uradno obvestila javnost, da z njo ne bosta delila nobene informacije v zvezi z rojstvom otroka, niti kdaj se bo otrok rodil niti koliko bo težak.

Priznani astrologi pravijo, da je v zvezdah zapisano, da bo novi član britanske kraljeve družine rojen v znamenju bika. »Bik je sicer zemeljsko znamenje, a bo imel otrok princa Harryja in Meghan Markle v sebi tudi nekaj elementov ognja. Novi član kraljeve družine se bo rodil na svet kot zelo ekstrovertirana, ognjevita, drzna in pogumna oseba, ki bo v očeh nosila iskro prave superzvezde,« je povedala znana ameriška astrologinja Charis Milona. »Meghan je rojena avgusta, v znamenju leva, v ascendentu pa ima raka. Harry pa je septembrska devica, ki ima v vzponu kozoroga. Ona bo popolna mama, zelo skrbna, on pa bo popoln očka, poln odgovornosti, vidim pa, da bo Harry tisti starš, ki bo imel več potrpljenja kot Meghan.«

MEGHAN JE USOJENO SIJATI

Astrologinja Milona je še razkrila, da je v astrološki karti razvidno, da bi Meghan zasijala tudi, če se ne bi poročila s Harryjem. »Karkoli bi počela, bi pustila vtis, saj ima sonce v svojem znamenju leva. Ona sije v zelo sijoči luči, še posebej ker ima sonce v prvi hiši. To pa pomeni, da bi bila opažena in bi pustila vtis ne glede na to, kaj bi počela v življenju. Ogenj pri njej pomeni, da vstopi v prostor in je videti, kot da se je prižgala najmočnejša luč. Meghan je preprosto rečeno zvezda,« zaključi astrologinja.