SVEŽE

Resnična zgodba ujeta v videospot

C.R.
16. 4. 2019, 21.51
Deli članek:

Priljubljeni ansambel Šepet iz Šaleške doline ljubitelji narodnozabavne glasbe poznajo predvsem po energičnih polkah, a v to pomlad so stopili nekoliko drugače.

TV Veseljak
rce pevke Lare je že oddano, in sicer basistu Aljažu.

Video si že lahko ogledate na TV Veseljak, najdete pa ga tudi na svetovnem spletu.

Pred 15 leti je Romana Cafuta spisala valček Ranjeno srce, ki ga je nato poklonila ansamblu Šepet in je zanje zelo poseben.

»Veseli smo, da smo mi tisti, ki bomo to resnično zgodbo ponesli med Slovence. Res je, da so pri nas do zdaj prednjačile polke, in po dolgem času je to valček z drugo energijo,« pravijo člani ansambla Lara, Aljaž, Robert, Rok in Nace. Omenjena skladba se je letos uvrstila med 12 najlepših valčkov festivala Slovenska polka in valček 2019. »Četudi se po mnenju nekaterih glasbenih urednikov ni uvrstila v finale, že zaseda prva mesta lestvic slovenskih radijskih postaj, kar nam veliko pomeni in smo veseli odziva poslušalcev.«

VSE JE ŠLO KOT PO MASLU

Vižo so opremili tudi z videospotom, ki je nastal s produkcijsko ekipo Televizije Veseljak. »Šepetovci in snemalna ekipa Veseljaka smo se odlično ujeli, zato smo celoten spot posneli v pičlih petih urah, režiserka Sabina Brdnik z ekipo pa je vse kadre v čudovit spot zložila v samo dveh dneh. Vse nam je šlo kot po maslu, vreme nam je bilo naklonjeno, lokacija edinstvena in vsi smo bili usklajeni,« je povedal vodja Robert Goličnik.

Največ težav pred snemanjem videospota je predstavljala ureditev lokacije, a se je na koncu vse dobro izšlo. »Zahvala gre Jasni Petan in celotni ekipi Vile Herberstein v Velenju, kjer je bil video posnet,« je še povedal Goličnik.

TV Veseljak
Ansambel Šepet predstavlja pesem Ranjeno srce.