ODPLESAL IZ ŠOVA

Zanj je konec igre v skupini Game Over

Eva Jandl
16. 4. 2019, 20.45
Deli članek:

V šesti oddaji plesnega šova Zvezde plešejo je izpadel plesni učitelj Denis Vučak, ki stopa na samostojno pot, saj je zaključil z Game Over.

Pop TV
Denis Vučak je plesal s plesalko Niko Bagon in izkusil, kako je biti plesni učenec, saj je drugače sam plesni učitelj.

Denis Vučak nam je zaupal, da je imel še dan pred nastopom v šovu Zvezde plešejo vročino, na dan nastopa pa si je ni meril. »Bil sem zdelan.«

Iz plesnega šova Zvezde plešejo je izpadel »pregrešni« Denis Vučak, znan kot plesni učitelj in pevec v skupini Game Over. Glavna tema šova so bile tokrat skrite pregrehe zvezdnikov in izvedeli smo, da so Denisova največja pregreha drage superge znanih blagovnih znamk. Denis pravi, da sicer ne skače od veselja, ker je izpadel, vendar ni zelo razočaran, saj verjame, da se vse zgodi z razlogom. Zaupal pa nam je še, da imel tudi razlog, da ni najbolj zablestel na odru. »Bil sem malce zdelan, že prejšnji dan so me z vaje namreč poslali domov, ker sem imel vročino. To sicer ni izgovor, kljub vsemu pa je neka okoliščina. Na dan nastopa si vročine niti nisem meril, ker se nisem želel spraviti v še večji stres, bilo pa mi je malo vroče,« je razkril Denis.

Pop TV
Voditelj plesnega šova Peter Poles z zlatimi supergami, ob katerih so se Denisu zasvetile oči.

NIČ VEČ V GAME OVER

Nove izkušnje je vesel, saj so se vloge zamenjale: on je bil plesni učenec. Sicer je namreč v vlogi plesnega učitelja. »Zdaj vem, kako je biti učenec,« pravi v smehu. »In zdaj se bom lahko z novimi izkušnjami posvetil svoji plesni šoli in glasbeni solo karieri.« To pomeni, da ne bo več nastopal s skupino Game Over? »Do Game Over sem imel pravne obveznosti, ki so zdaj končane. Zdaj se želim posvetiti svoji solo karieri, kar je tudi delen razlog, da sem plesal v šovu Zvezde plešejo. Pridobil sem mnogo novih poznanstev in bogate izkušnje, česar sem zelo vesel,« dodaja Denis. Sicer pa se je zgodil še en preobrat: plesalci so izvedeli, da se bodo plesni pari premešali, in žrebanje novih partnerjev se je izvedlo takoj po zaključku oddaje.

Pop TV
Denis je razkril, da so njegova največja pregreha superge znanih blagovnih znamk.