Zabava

Nova zmagovalna kombinacija: Tara in Ivan Zak

C. R.
14. 4. 2019, 09.23
Deli članek:

Glasbena scena je v teh dneh postala bogatejša za nov par, ki bo zagotovo zaznamoval letošnjo pomlad in poletje.

Promocijski material
Tara in Ivan Zak

V glavnih vlogah sta tokrat Tara in Ivan Zak. Do njunega sodelovanja je prišlo tik pred letošnjim CMC festivalom v Vodicah, kjer se bosta občinstvu v duetu predstavila s pesmijo Naj naj.

Pod pesem se je tokrat podpisal sam Ivan Zak, ki nam je razkril, da sta s Taro nenavadna, a zagotovo zmagovalna kombinacija, kar se bo, verjamemo, potrdilo v naslednjih mesecih. 

En sam spontani klic je prinesel dogovor in oba sta se strinjala, da je to njuno poletje, CMC festival pa idealen za promocijo pesmi. 

"Pesem sprva ni bila napisana za duet. Kakorkoli, želela sva, da bi bil tudi videospot drugačen od prejšnjih in upam, da sva bila pri tem uspešna. Veseliva se nastopa na CMC festivalu in prepričan sem, da se ta pesem ne bo poslušala le v etru, ampak tudi v številnih klubih," nam je povedal Ivan Zak.

Vsa zgodba se je "zakuhala" v Ivaninem studiu La Bamba, ki je njegov drugi dom in v katerem se, kot pogosto pravi, najbolj sprosti in kreativno izraža. 

Pod režijsko taktirko Nemanje Novakovića in preverjene ekipe je nastal tudi videospot za pesem. Kako je vse skupaj videti, pa si lahko ogledate spodaj. 

Ivan Zak bo sicer v petek, 24. maja, nastopil tudi v Sloveniji kot osrednji gost prireditve Vikend na prepihu. Oder si bo delil z Nina Donelli in Aktualovo galamo.