Mož ima dovolj

Karleuša se ločuje

J.P.
11. 4. 2019, 13.48
Posodobljeno: 11. 4. 2019, 13.51
Deli članek:

Za razvezo zakonske zveze potrebno dokumentacijo ji je nameraval predati le dva dneva pred smrtjo njene mame.

Profimedia
Jelena Karleuša

Srbski nogometaš Duško Tošić (34) je vložil predlog za ločitev od pevke Jelene Karleuše (40), poroča Kurir. Kot pišejo srbski mediji, ji je hotel dokumentacijo izročiti dva dneva pred smrtjo njene mame Divne, a ga je tragični dogodek odvrnil od te namere.

Čeprav so prvotno poročali, da je Tošić po porno aferi ženi pripravljen dati še eno priložnost, zdaj kaže, da si je zaradi sporočil, ki si jih je izmenjala z nogometašem Ognjenom Vranješem, premislil. V njih naj bi Karleuša zapisala, kako ga ima rada in da je z Duškom le zaradi otrok. »Tu že dolgo ni ljubezni. Dolgo. Jaz ljubim tebe. Z njim sem samo zaradi otrok, javnosti, navade. Ampak v redu, počasi. Samo počasi, prosim te. On bo naredil napako. On mora biti kriv, ne jaz. Zaradi sodišča in vsega. Prosim te, počasi,« naj bi zapisala.

Profimedia
Duško Tošić s hčerkama

Srbski mediji pišejo, da je Tošić videl rdeče, ko je to prebral. Nemudoma naj bi poklical svojega odvetnika v Beogradu, ki mu je predlagal sporazumno razvezo, na kar je menda pristal le zaradi svojih dveh hčerk.