Kraljeve pregrehe

Pri tem se radi pregrešijo člani kraljeve družine

N.S.
10. 4. 2019, 20.30
Deli članek:

Čeprav živijo na dvoru, se člani kraljeve družine ne razlikujejo od navadnih smrtnikov, vsaj ko je govora o pregrehi, pa naj bo to pri hrani ali čem drugem.

Reuters
Kraljica, ki je nora na čokolado, tudi med protokolarnimi darili dobi veliko čokoladnih dobrot, saj očitno mnogi vedo, da je čokoholik.

Najbolj iskrena o svojih ljubih pregrehah je bila Kate Middleton, ki jih je javnosti zaupala kar nekaj.

Kdo pravi, da navadni smrtniki nimajo ene skupne stvari s člani britanske kraljeve družine? Tudi oni imajo namreč popolnoma »človeške napake«. Preverili smo, katerim pregreham se tudi predstavniki modre krvi ne morejo upreti.

OD CURRYA DO IGRE PRESTOLOV

Kate Middleton je v enem od radijskih intervjujev priznala, da se včasih pregreši pri hrani. Obožuje namreč hitro hrano, in sicer indijsko hrano. Princ William ne mara pekoče hrane, zato pa ima Kate rada izredno pekoč kari. »Nikoli ne naročim hrane v palačo, ampak se ponjo odpeljem v restavracijo ... Seveda ne osebno,« je v smehu priznala Kate. V nasprotju z njo pa William obožuje pico in kitajsko hrano. Slavna zakonca sta še priznala, da sta zasvojena s serijo Igra prestolov, celo tako močno, da sta v Berlinu prosila za »spoilerje« (ključne prizore iz serije), da bosta na tekočem z vsem.

Profimedia
Meghan najraje je ocvrt krompirček.

OCVRT KROMPIRČEK IN RDEČE VINO

Vojvodinja Susseška Mehgan Markle je priznala, da je njena najljubša pregreha ocvrt krompirček. »Lahko bi ga jedla ves dan!« Ko si ga privoščim, nimam slabe vesti in zdi se mi, da se tudi ne pozna, če ga jem,« je v šali priznala Meghan, ki obožuje tudi rdeče vino. »Moje najljubše je tignanello iz Italije, ker ima priokus sadja in pekočih začimb,« je povedala Meghan, ki obožuje tudi francoski cabernet, argentinski malbec in oregonski pinto noir.

ČOKOLADE NA KUBIK

Tudi kraljica Elizabeta II. ima skrivno sladko pregreho, tisto najbolj priljubljeno pri vseh – čokolado. Nekdanji kraljevi kuharski mojster je razkril, da nikoli ni bila pretirano navdušena nad kulinaričnimi obroki, je pa zato večkrat na dan prosila za čokolado ... v vseh oblikah.