Podobnost več generacij

FOTO: Znani Slovenci, ki so zelo podobni staršem

Andreja Comino
11. 4. 2019, 06.55
Deli članek:

Nekateri s(m)o bolj podobni mami, drugi očetom. S starši nas veže posebna in dragocena vez. Tudi znani Slovenci ne skrivajo navezanosti na svoje mame. Tokrat pa vam ponujamo šopek tistih, ki so svojim staršem tudi fizično zelo podobni.

Osebni arhiv
Lepa Mirjam Potrbin, mama Luke Dončića, tudi v Ameriki priteguje veliko pozornosti.

Za nekatere zaradi podobnosti celo pravijo, da so bolj kot otroci in starši videti kot bratje in sestre, oni pa se temu samo smejijo in zamahnejo z roko.

Indira, Emina Ekić in mama Sebiha

Še pred Indiro je znan obraz postala Emina Ekić, ki so jo pred leti okronali za miss universe. Indira pa je bila nesamozavestno dekle, ki je novo življenje našla v hujševalnem šovu. »Vendar vse to ne bi bilo mogoče, če mi ob strani ne bi stali mama in sestra. Mama naju je vzgajala kot samohranilka in je opravila herojsko delo,« pravi Indira, ki se skoraj vsak dan sliši s svojo mamo. Kadar le utegne, pa se tudi srečajo.

osebni arhiv
Ko se srečajo Indira, Emina in Sebiha Ekić, je videti, kot da so sestre, ne pa mama in hčerki.

Žiga Lakner in Mojca

Mladi pevec občasno z veseljem sliši vzdevek, da je mamin sin, vendar ne v slabšalnem smislu besede. Žiga ne skriva ponosa nad svojo mamo Mojco, s katero sta si tudi po videzu zelo podobna. Čeprav imata oba veliko obveznosti, se gresta vsake toliko rada skupaj kam potepat.

osebni arhiv
Mojca Lakner ne more zatajiti, da je mama svojemu Žigi, tako podobna sta si.

Katarina Braniselj in mama Marija Škrlj

Voditeljica in novinarka na TV Slovenija ne skriva, kako je navezana na svojo domačo Cerknico, kjer živi njena mama Marija. »Od nekdaj se dobro razumeva, kljub obveznostim poskušava čim več časa preživeti skupaj,« pravi Katarina, ki je mami tudi po videzu zelo podobna. Razlikujeta se samo v barvi las.

Revija Zvezde
Novinarka in voditeljica Katarina Braniselj uživa v družbi svoje mame Marije.

Luka Dončić in mama Mirjam Potrbin

Mirjam Potrbin ni bilo nikoli škoda časa, ki ga je namenjala svojemu sinu Luki. Kljub številnim skrbem in obveznostim je Mirjam v odlični kondiciji in celo čez lužo mnogi ne morejo verjeti, da je pravzaprav Lukova mama, ne pa punca.