Izločitev

Tinkara odplesala iz šova: "Razočarana sem nad plesnimi sodniki!"

E.J.
10. 4. 2019, 20.15
Deli članek:

Nekdanja pevka se je po izločitvi iz plesnega šova podala na novo, samostojno podjetniško pot, saj je po 20 letih pustila službo.

Pop TV
Mama treh otrok je po 20 letih pustila redno službo in se odločila za samostojno podjetništvo.

Nekdanja pevka nekoč priljubljene skupine Bepop, Tinkara Fortuna, in Aleksej Rubcov, ruski plesni prvak, sta morala zapustiti plesni parket šova Zvezde plešejo. »Želela bi si ostati še kakšen teden, dva, tri ...« je dejala Tinkara sicer dobro razpoložena.

»Nisem pričakovala, da bom že zdaj izpadla, a je že moralo biti tako. Priznam pa, da sem razočarana nad sodniškimi komentarji in ocenami, mislim, da so bili do naju z Aleksejem dokaj strogi glede na podeljene komentarje in ocene drugim plesnim parom. Drugače pa je bila to zelo lepa izkušnja, spoznala sem mnogo novih ljudi in sklenila nova prijateljstva.« Tinkara je povedala, da ne misli nehati plesati, ampak nadaljevati in ples vključiti tudi v nove projekte na svoji novi poslovni poti.

POP TV
Tinkara priznava, da ni pričakovala, da bo tako hitro izpadla, razočarana pa je nad ocenami sodnikov v plesnem šovu.

PUSTILA SLUŽBO PO 20 LETIH

Tinkara je namreč pred kratkim po dolgih 20 letih pustila službo. »Potrebovala sem spremembo, nove izzive in tudi počitek, ki sem si ga privoščila. Tako se zdaj podajam na novo podjetniško pot. Po izobrazbi sem magistrica poslovnih ved, s svojim novonastalim podjetjem pa se bom s pomočjo zunanjih sodelavcev ukvarjala z izobraževanjem, komunikacijo, marketingom, svetovanjem in predvsem dejavnostmi, ki me navdihujejo in poženejo kri po žilah. Naredila sem tudi mednarodni izpit za trenerko SDI, kar pomeni, da s svojimi delavnicami pomagam pri izboljšavi komunikacije med zaposlenimi v podjetjih.«

Čeprav se podaja na novo pot, nima treme ali pomislekov. »Pogumno stopam po svoji novi samostojni poti in verjamem, da mi bo uspelo,« je prepričana Tinkara.

POP TV
Tinkara je s svojim soplesalcem odplesala dunajski valček na filmsko tematiko Trnuljčice.