Bodoči očka

FOTO: Princ Harry je po novem »princ baleta«

N.S.
7. 4. 2019, 07.59
Posodobljeno: 7. 4. 2019, 10.16
Deli članek:

Vsaj tako so princa Harryja označili otroci šole YMCA South Ealing v Londonu, kjer jih je obiskal in pokazal svoje baletno znanje.

Profimedia
Z otroki je zaplesal na uri baleta.

Med nedavnim uradnim obiskom priznane londonske šole je priljubljeni princ Harry spet dokazal, da bo zares odličen očka.

Štiriintridesetletni vojvoda Susseški, princ Harry, je šolske otroke obiskal z namenom, da bi jih ozavestil glede mentalnega zdravja in s tem povezanimi težavami. Med drugim je obiskal uro baleta, na kateri so ga pričakali pridni šestletni otroci, ki se jim je Harry brez oklevanja takoj pridružil. »Bil je tako prikupen! Najprej je pokazal, da obvlada plie in nekaj osnovnih baletnih korakov, seveda pa je dokazal, da mu ohranjanje ravnotežna sploh ne predstavlja težave, saj je tudi na eni nogi stal brez težav,« je z nasmeškom razložila ena od učiteljic. 

Profimedia
Otroci ga obožujejo.

Otroci ga obožujejo

Da je princ Harry izredno priljubljen član britanske kraljeve družine, je že dolgo znano, obožujejo ga tudi otroci. Med obiskom šole pa je bodočega očka popolnoma očaral in omrežil trimesečni dojenček Naz, ki se je hihital in užival v prinčevi družbi. »Tako lepo ga je gledati v družbi otrok, Harry je kar žarel od sreče. Kako vesel bo šele takrat, ko bo v rokah pestoval svojega prvega otroka,« je dodala nasmejana učiteljica, ki je Harryju in Meghan zaželela veliko sreče in užitkov, ki jih prinaša rojstvo otroka. Zdaj bo treba samo še počakati na dan, ko bosta Harry in Meghan sporočila veselo novico o rojstvu njunega otroka.

Profimedia
Po videnem sodeč, bo zelo dober očka.