Challe Salle

Kdo je lepa svetlolaska v njegovi postelji?

E.J.
6. 4. 2019, 21.20
Deli članek:

Postavni Challe Salle je za nekaj časa izginil z medijskega prizorišča, prenovil svoje stanovanje, zdaj pa se je vrnil z novo, ljubezensko pesmijo. Je mar zaljubljen?

Tomaž Kos
»Ko smo prišli na vrh Nanosa, je pihal veter s hitrostjo 60 km/h in bilo je kar nekaj stopinj pod ničlo, tako da nikomur ni bilo ravno lahko,« je o snemanju na Nanosu povedal Challe.

Kar nekaj časa nismo nič slišali o postavnem glasbeniku Challetu Salletu. »Za mano je res naporno leto, imel sem kar sto nastopov po Sloveniji, sestavil sem svojo glasbeno skupino Legende in izdal štiri nove videospote,« pravi Challe, ki se je posvetil tudi obnovi stanovanja v bloku na Vrhniki, kjer je živel z mamo in sestro. »Že nekaj časa živim sam, od svojega 20. leta. Mama in sestra sta se odselili in vsaka živi s svojim partnerjem. Jaz sem odkupil naše stanovanje, zdaj pa sem ga še obnovil.« Po premoru se zdaj vrača z novo pesmijo z naslovom Kriva sva oba. »Želel sem nadgraditi svoj stil, narediti nekaj drugačnega in presenetiti. Za tematiko pa sem izbral ljubezenske probleme, s katerimi se vsi pari srečujejo vsak dan. Lahko se še tako trudimo, prej ali slej v vsaki zvezi pride do vzponov in padcev. Nihče si na začetku ne predstavlja, da se lahko iz nore zaljubljenosti odnosi spreobrnejo v prepire in dramo. Kljub temu mislim, da po vsaki nevihti posije sonce in je povsem odveč iskati razloge za nesoglasja pri drugem, saj sta v ljubezni vedno kriva dva.«

Domen Jančič
Boj z blazinami v postelji s Challetom? To je uspelo igralki in modelu Kaji Vidmar.

O ljubezenskih prizorih

Ali je izhajal iz lastnih ljubezenskih izkušenj, nas je zanimalo, saj je bil nedolgo nazaj fotografiran s simpatično svetlolasko, s katero sta se držala za roke. »Besedila pišem sam in vedno izhajam iz lastnih izkušenj,« pravi. »Glede ljubezni pa medijem nikoli nisem komentiral niti izpostavljal ljubezenskega življenja in nikoli ne dajem komentarja na takšna vprašanja. Mislim, da sem že dovolj izpostavljen. Velikokrat so že trudili in vrtali, pa še nikomur ni uspelo. (smeh) Verjamem, da mediji spoštujejo mojo odločitev, in mislim, da ni potrebe, da bi to izpostavljali.« Vseeno pa je poskrbel za vroče ljubezenske prizore v videospotu za najnovejšo pesem, kjer se mu je pridružila igralka in model Kaja Vidmar, Challe pa je seveda tudi slekel majico in pokazal svoje natrenirano telo.

Domen Jančič
Challe med snemanjem novega videospota, tokrat z ljubezensko tematiko

Domen Jančič
Čeprav se Salle za novi videospot ni nameraval sleči, so ga le pregovorili k temu, tako da je celo stopil pod tuš in pokazal svoje mišice.