Zvezdniški manekenki

Teden mode: po pisti sta hodili tudi dve znani Slovenki

Nejc Simšič
4. 4. 2019, 21.18
Deli članek:

Ljubljanski teden mode (LJFW) vsakič znova postreže tudi s sočnimi, zanimivimi in ekskluzivnimi novicami in trači, to je že dolgo znano. Tokrat sta se v središču pozornosti marsikaterega obiskovalca znašli tudi dve znani očarljivi mladenki ...

LJFW
Anamaria Goltes je po koncu revije hitro zapustila prizorišče in že odpotovala nazaj v Ameriko.

Na jubilejni, že 10. ediciji Ljubljanskega tedna mode sta veliko pozornosti pritegnili srčna izbranka košarkarskega šampiona Luke Dončića in hčerka igralke Tine Gorenjak.

Anamaria Goltes in Nina Barbara Gorenjak, ki sta obe del priznane modne agencije Immortal Models, sta se isti večer sprehodili po pisti Ljubljanskega tedna mode in poželi navdušenje. Za Nino Barbaro je prišla v prvo vrsto navijat tudi mama, igralka in zvezda šova Zvezde plešejo Tina Gorenjak, ki je ob hčerkinem izhodu na modni brvi ostala brez besed, s čeljustjo do tal, predvsem pa polna ponosa in sreče; njen pogled na hčerko Nino, ki je zrasla v prijetno in prelepo žensko, je povedal vse. 

Mediaspeed
Ob nastopu hčerke Nine Barbare Gorenjak je mama od ponosa ostala brez besed.

SKRIVNOSTNI NAVIJAČ

Anamaria Goltes, ki je že nekaj časa obraz slovenske znamke spodnjega perila, je na LJFW prišla samo za to priložnost. Dekle košarkarja Luke Dončića se je po pisti sprehodila na modni reviji oblikovalke Renate Bedene in pritegnila veliko pozornosti slovenskih medijev ter fotografov. Po naših informacijah je iz ZDA zanjo navijal njen dragi, s katerim je govorila še nekaj minut pred odhodom na oder. Kot nam je uspelo izvedeti, je tako Anamario kot Nino Barbaro na teden mode povabila oziroma poklicala njuna agencija Immortal Models, saj v njiju vidijo uspešen manekenski potencial, kar sta s svojim nastopom tudi odlično upravičili.