Po svoje

Se bo Meghan zaradi »feminističnih nazorov« res odpovedala tej kraljevi tradiciji?

J.P.
3. 4. 2019, 21.01
Deli članek:

Tisti, ki računajo, da bodo med prvimi, ki bodo uzrli kraljevo dete, bi kaj lahko bili razočarani.

Profimedia
Harry in Meghan

Poznavalci razmer na britanskem dvoru menijo, da princ Harry in Meghan Markle s svojim potomcem ne bosta pozirala na stopnicah krila Lindo londonske bolnišnice St. Mary's, kot sta Kate Middleton in njena pokojna tašča princesa Diana. Skoraj že tradicionalno poziranje za fotografije z novorojenčkom naj bi bilo navzkriž s »feminističnimi nazori« vojvodinja Sussekške, torej dajanje vtisa, da gre za glamurozen, popoln trenutek.

Ne potrebuje stresa

Govori se celo, da Meghan sploh ne bo rodila v omenjeni bolnišnici, česar v Kensingtonski palači sicer niso potrdili, ampak v kateri od zasebnih bolnišnic, bliže njunemu novemu domovanju v Windsorju. Tudi zato, da bi se izognila stresu, ki ga predstavlja zanimanje svetovne javnosti. Da bi lahko bilo temu tako priča dejstvo, da za april, ko naj bi rodila, še niso napovedane nikakršne omejitve parkiranje okoli bolnišnice St. Mary's, kot so bile za vsak porod žene princa Williama.

Vir blizu kraljevega para je za The Sun povedal, da se zakonca sicer zavedata, da je zanimanje za njun naraščaj veliko, a si, ker otrok ne bo prestolonaslednik, želita kar največje možne zasebnosti.