Tretji otrok

Boris Novković je pri 51 letih spet postal oče

J.P.
3. 4. 2019, 17.07
Posodobljeno: 3. 4. 2019, 18.12
Deli članek:

Po dveh sinovih je dobil še hčerko.

Sašo Švigelj / radio Aktual
Hčerki sta dala ime Si.

Hrvaški pevec Boris Novković (51) in študentka modnega oblikovanja Iris Volf (26) sta postala starša. Deklici sta dala ime Si. Kot je Novković dejal za 24sata, je to bil – poleg rojstva dveh sinov – najpomembnejši in najsrečnejši dan v njegovem življenju. »Vse je potekalo gladko in naravno,« je dejal in dodal, da je bil prisoten pri porodu.

Revija Zvezde
Priljubljeni pevec Boris Novković je pri 51 letih postal še tretjič očka. Prosti čas najraje preživlja s sinovoma v parku.

Kaj pa ime? »Ime sva ji dala Si, izbrala sva ga skupaj. Izvira iz hebrejščine, poznajo pa ga tudi na Kitajskem. V bistvu pa gre za izvleček iz najinih imen,« je pojasnil. »Iris se zahvaljujem, da mi je dala hčerko. Si je, po mojem prepričanju, nekje v zlatih višavah za starša izbrala ravno naju in se tiho ustavila v našem domu. Iris, Noa, Bono in jaz ter cela naša velika družina pa si bomo prizadevali, da ji življenje naredimo zanimivo in da upravičimo zaupanje, ki nam ga je dala v starševskem, sorojenskem in družinskem smislu,« je še povedal Novković.

Razkril je tudi, da sta se pred mesecem dni z Iris v družinskem krogu poročila.