Hrvaški pevec Boris Novković (51) in študentka modnega oblikovanja Iris Volf (26) sta postala starša. Deklici sta dala ime Si. Kot je Novković dejal za 24sata, je to bil – poleg rojstva dveh sinov – najpomembnejši in najsrečnejši dan v njegovem življenju. »Vse je potekalo gladko in naravno,« je dejal in dodal, da je bil prisoten pri porodu.

novkovic 2
Revija Zvezde
Priljubljeni pevec Boris Novković je pri 51 letih postal še tretjič očka. Prosti čas najraje preživlja s sinovoma v parku.

Kaj pa ime? »Ime sva ji dala Si, izbrala sva ga skupaj. Izvira iz hebrejščine, poznajo pa ga tudi na Kitajskem. V bistvu pa gre za izvleček iz najinih imen,« je pojasnil. »Iris se zahvaljujem, da mi je dala hčerko. Si je, po mojem prepričanju, nekje v zlatih višavah za starša izbrala ravno naju in se tiho ustavila v našem domu. Iris, Noa, Bono in jaz ter cela naša velika družina pa si bomo prizadevali, da ji življenje naredimo zanimivo in da upravičimo zaupanje, ki nam ga je dala v starševskem, sorojenskem in družinskem smislu,« je še povedal Novković.

Razkril je tudi, da sta se pred mesecem dni z Iris v družinskem krogu poročila.