Zabava

Mark Zebra z 'Marino' osvaja plesišča

nn
29. 3. 2019, 15.41
Posodobljeno: 29. 3. 2019, 15.45
Deli članek:

Mlad glasbeni ustvarjalec, ki je v zadnjih letih navdušil s skladbami, kot so 'Fenomenalna', 'Viski', '2 kozarca vina', 'Te Quiero', v prvih pomladnih dneh predstavlja nove plesne ritme 'Marina'.

Osebni arhiv
mark zebra

»'Marina' je skladba, ki zaradi lahkotnega plesnega ritma diši po poletju,« je o novi skladbi povedal Mark. Za skladbo je posnel tudi videospot, ki je nastal v sodelovanju Rokom Mavrom, s katerim je v preteklosti že sodeloval. Avtorja skladbe sta sicer uveljavljen tandem, saj ki ustvarjata glasbene uspešnice tako doma kot v tujini. Besedilo skladbe pa je napisal Rok Lunaček, ki se ob Krešimirju Tomcu podpisuje kot soavtor glasbe. Ob glasbeniku v videu nastopa tudi prva spremljevalka Miss Europe Word 2018 Nika Kar, o kateri ima Mark same pohvale.

»Videospot smo snemali tri dni, vendar je bilo zaradi odlične ekipe vse enostavneje,« je o videu povedal Mark Zebra. Video je bil za Marka doslej največji zalogaj, saj so celotno sceno kar sami sestavili, tako stene kot tudi pohištvo. 

Agencija Event24
Mark Zebra v videospotu.

Da med snemanjem ni bilo dolgčas, so jih vmes obiskali gasilci. Zaradi dimne zavese se je sprožil alarm, zato je ukrepala varnostna služba, ki je na pomoč poklicala gasilce. K sreči se je vse srečno končalo, tako da so lahko nadaljevali s snemanjem, vendar nekaj časa še vedno pod budnim očesom gasilcev, dokler se niso prepričali, da je za varnost poskrbljeno.