Kritika

Meghan se je znašla v nemilosti, padel je očitek, da ni več filmska zvezda!

N.S.
28. 3. 2019, 20.05
Posodobljeno: 29. 3. 2019, 08.15
Deli članek:

Ko je Meghan Markle postala del britanske kraljeve družine, je po eni strani dobila nove oboževalce, po drugi strani pa so glasni tudi njeni kritiki. Med njimi je prav tako kraljeva biografinja Anna Pasternak, ki je bila precej ostra do nekdanje igralke.

Profimedia
Meghan Markle se mora tik pred porodom ukvarjati z različnimi govoricami, novicami in osebnimi kritikami.

Znana pisateljica in biografinja kraljeve družine Anna Pasternak je marsikoga šokirala, ko je javno spregovorila nekaj ostrih besed zoper priljubljeno vojvodinjo Meghan Markle.

Kraljeva biografinja Anna Pasternak je odločno povedala: »Mislim, da je čas, da Meghan končno dojame, da kot del kraljeve družine ne more biti hkrati hollywoodska zvezda, saj življenje v monarhiji zahteva drugačno vedenje. Ne razume, da ne more biti svetovna zvezda na svetovnem odru, najprej je to kraljica, nato sledi Charles, naslednja sta William in Kate – oni morajo biti v središču, oni zagotavljajo nadaljevanje monarhije,« je javno povedala strokovnjakinja za kraljevo družino.

Kritike se nadaljujejo

»Hiša Windsor je izredno dobro ohranila svojo kraljevo linijo, medtem ko je veliko evropskih kraljevih družin razpadlo. To jim je uspelo zaradi tega, ker so razumeli, kdo je vedno v središču pozornosti. Toda zadnje tedne je videti, kot da hoče Meghan v kraljevo družino vpeljati svoj slog, kar pa na dolgi rok ne bo delovalo,« je odločno dejala Anna in dodala, da takšno življenje ni pravljica. Spravila se je predvsem nad razkošno zabavo za dojenčka (baby shower) v New Yorku, saj meni, da je bilo to zelo neokusno od noseče vojvodinje. Med drugim ji je očitala: »Po eni strani govori, da je treba paziti na okolje, recikliranje, nato pa najame zasebno letalo.«